חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בטירה

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור טירה
coffee moon
coffee moon
טלפון: 076-8896710
שכ הזיתים עספיא 1, עיר כרמל
פתוח עד השעה: 22:00
coffee moon בבעלות של מונא , החלום שלי היה תמיד לפתוח מסעדה ולאחר שנים רבות החלום שלי התגשם ! מזמינה אותכם להתפנק במגוון ארוחות בוקר , צהריים , ערב. את כל הארוחות אני מכינה במון אהבה ורגש ! טעם גן עדן . המסעדה נגישה ומותאמת גם לנכים ! מוזמנים להגיע ולהתפנק, מבטיחה שתהנו מאוד ותחזרו שוב . בנוסף אפשר לקיים אירועים עד 50 איש .
נותן שירות באזור טירה
לה קוסטה אוכל איטלקי
לה קוסטה אוכל איטלקי
טלפון: 076-8619842
נחל איילון 20, צור יצחק
פתוח עד השעה: 22:00
״שירות מהיר אוכל טעים״
נותן שירות באזור טירה
לה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרה
לה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרה
טלפון: 076-8016091
שד ניצה 8, נתניה
פתוח עד השעה: 23:00
מסעדה איטלקית משובחת שנוסדה על טהרת האיכות, כדי להביא לכם אוכל איטלקי אמיתי, במחיר הוגן ובלי להתפשר על הטעם, האיכות, וטריות המזון. כל חומרי הגלם איכותיים וטריים יום-יום! חייגו. La Piazza Netanya invites you to come and taste its wide choice of Kosher Italian specialities in a cosy and warm decor.
timo מסעדה איטלקיתtimo מסעדה איטלקית
טירה 1, טירה
פתוח עד השעה: 00:00מסעדה איטלקית - תפריט עשיר פסטות , סלטים , פיצות , בשרים על האש ועוד . אופציה לאירועים במקום עד 80 אש . שירות אדיב ומקצועי לכ
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בטירה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בטירה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה