העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8108438
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:30
    רעבים? נעים מאוד! אצלנו תהנו משני סעיפים באשדוד ואשקלון משווארמה איכותית וטרייה מבשר עגל או הודו לבחירתכם, חם וטרי, הנעשה במקום וכמובן מגוון סלטים טריים הנחתכים ומתובלים…
    placeBRנותן שירות באשקלון
    076-8016168
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
    רעבים? הגעתם למקום הנכון! אצלנו באשל אברהם , שוארמה בפיתה / בלאפה או בבגט, פלאפל טעים טעים! כשר למהדרין העדה החרדית הרב רובין. 100% איכות 100% שירות! תגיעו תטעמו ת ת מ כ…
    placeBRנותן שירות באשקלון
    076-8612244
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    ב"ביג פלאפל שווארמה" תמצאו שווארמה מכל הסוגים, פלאפל טרי, מגוון סלטים עשיר, חומוס פול ועוד. שירות אדיב ומקצועי.
    placeBR אזור תעשיה ומלאכה 735, אשקלון
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.68571428571429
      (7 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 18:00
    שווארמה ראש העיר - שווארמה הודו, פרגית, מגוון רחב של בשרים על האש ופלאפל חם חם! -כשר- הבשר חלק בית יוסף ,עוף מהדרין. חומרי גלם איכותיים ביותר, בשר טרי יום יום. יחס…
    placeBR צה''ל 2, אשקלון
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    נובי שווארמה הינה מסעדת שווארמה וגריל. האוכל מוכן מידיי יום, טרי ואיכותי ועם טעם ייחודי ומתכון סודי. שירות אדיב וחם לכל לקוח. בעלי וותק של שנים בתחום - השווארמה הכי…
    placeBR צפניה 1, אשקלון
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 3.73333333333333
      (3 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 19:00
    אליקוס- מסעדת בשר. ברשותינו מגוון רחב של בשרים. שווארמה, שיפודים, ועוד. ממוקמים במרכז אשקלון. בהשגחת הבד"ץ. מעניקים שירות אדיב ואיכותי לכל לקוח.
    placeBR אלי כהן, אשקלון
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    אלי כהן 21, אשקלון
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות שווארמה באשקלון

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה באשקלון: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

(4.7 מתוך 5)| 22 המלצות