העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8898593
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
    פלאפל חתוכה מזמין אתכם לפלאפל הכי טעים מזה 25 שנה, כשר מהדרין, סלטים כיד המלך... תבואו יהיה טעים.
    וולפסון 15, ראש העין
    076-8015406
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    "הפלאפל של ניסן" מציע את הפלאפל הכי טעים בכל האזור!! אצלנו תוכלו להנות מתפריט עשיר, הכולל גם סביח, שקשוקה ועוד..
    ראש העין
    076-8615346
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 11:30
    שווארמה אייסר - אצלנו בשווארמה אייסר תמצאו מידי יום בשר טרי מידי יום, פלאפל הכי טעים באיזור. אצלנו כל לקוח זוכה ליחס אישי, אדיב, נעים, יעיל ומקצועי.
    טייבה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 7:00
    מרכז החומוס והפול - מסעדה בשרית הכי טעימה שיש! מציעים ללקוחות מגוון רחב של שיפודים על האש, שווארמה, פלאפל וחומוס פול. שירות אישי ואדיב לכל לקוח, מחירים נוחים לכל כיס.
    נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    המלאכה 23, ראש העין
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    שיר השירים 75, אלקנה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    שמאי 1, אלעד
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    וולפסון, ראש העין
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות דוכני פלאפל באזור ראש העין הסביבה והשומרון

פלאפל הוא אולי סוג האוכל המהיר האהוב והפופולרי ביותר בישראל. כמו בכל עיר, גם באזור ראש העין הסביבה והשומרון תמצאו כמה וכמה דוכנים, שתמיד תהיה ביניהם תחרות על איפה מגישים את המנה הטובה ביותר, עם כמה שיותר סלטים או צ'יפס חופשי או פינוקים אחרים. בשנים האחרונות אנחנו רואים אפילו פלאפל בין דוכני אוכל לאירועים, לצד אוכל תאילנדי או (הלהיט האחרון) לחמניות באן.
אומרים שהוא נולד במצרים, ושם מכינים אותו מפול, אבל בארץ נהוג להכין פלאפל מחומוס, לעיתים בתוספת של סויה או לחם או פרורי לחם. גם צורת הקציצה שונה: בעוד שבמצרים מכינים קציצה עגולה ושטוחה, גדולה יחסית, אצלנו מדובר ב"כדורים" שקוטרם בין ארבעה לחמישה סנטימטרים. 
רוב המקומות ודוכני הפלאפל באזור ראש העין הסביבה והשומרון מכניסים בתערובת הכדורים עצמה רק חומוס ותבלינים, עם מעט כוסברה או פטרוזיליה. מצד שני, יש מקומות ורשתות שמתגאים בסוגים שונים של פלאפל:

  • ירוק – לרוב עם הרבה פטרוזיליה או כוסברה
  • חריף – עם צ'ילי אדום, טחון דק
  • שומשום – תוספת של זרעי שומשום קלויים קלות, שמעניקים לכדור טעמים קצת מתקתקים, שמזכירים טחינה

 

איך מגישים את המנה?

בתור אוכל מהיר ולא כתוספת ליד החומוס, למשל, או בדוכני אוכל לאירועים, דוכני פלאפל מוכרים את המנה בפיתה-כיס רגילה, ולרוב לא בלאפה. 
בפיתה מורחים חומוס, מכניסים שניים או שלושה כדורים ואז מוסיפים סלט טרי וחמוצים, שלושה כדורים נוספים וטחינה. לעיתים מניחים למעלה כדור נוסף, צ'יפס או תפוח אדמה מטוגן בבלילה.
בסך הכול נהוג שיש שישה כדורים רגילים במנה או חמישה כדורים גדולים. אם מזמינים חצי מנה, מקבלים שלושה כדורים. 

 

מה מגישים דוכני פלאפל באזור ראש העין הסביבה והשומרון בתור תוספות?

בהגשה עצמית תוכלו ליהנות מחמוצים וכבושים שונים, סלטים – לרוב כרוב וסלט ירקות קצוץ , טחינה, חריף ועמבה. המהדרין מציעים גם ירקות טריים חתוכים.