חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בנווה ירק

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור נווה ירק
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
טלפון: 076-8608118
מפ"י 5, נתניה
בתיאום טלפוני
״הכי טוב שיש״
נותן שירות באזור נווה ירק
Meatland rest   bar
Meatland rest bar
טלפון: 076-8612931
ז'בוטינסקי 2, נתניה
בתיאום טלפוני
״בשרים איכותיים מוגש בצורה מדהימה,והמקום עצמו נוח מיזוג נעים ומעוצב יפה״
נותן שירות באזור נווה ירק
קפה שטמפפר
קפה שטמפפר
טלפון: 076-8023819
שטמפפר 6, נתניה
בתיאום טלפוני
קפה שטמפפר סניף נתניה אתכם כבר הרבה מאוד זמן ומגיש לכם מארוחות בוקר מפקנות ועד גריל בשרים ומנות ווק. מחכים לכם צוות אדיב ותפריט עשיר! ישנו מגוון של קינוחים ושתייה חמה וקרה! אווירה כייייפיייית ! מחכים לכם!!! סניף נוסף אבן יהודה בכיכר המייסדים 62 שעות פעילות ראשון-שישי 8:00-00:00 שבת 10:00-00:00

עסקים נוספים נותני שירות באזור נווה ירק

נותן שירות באזור נווה ירקמסעדת נוף הוואדי עין חודמסעדת נוף הוואדי עין חוד
עין חוד 1, עין חוד
בתיאום טלפוניבמסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנ
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור נווה ירקמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האשמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האש
ברל כצנלסון 25, הרצליה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00תפריט עשיר ומשובח של אוכל תימני מקורי אשר מוכן במקום.לא מדובר רק במלאווח וגחנון(שכמובן מוצעים גם הם בתפריט ושאיכותם גבוהה..)
אתראתר
נותן שירות באזור נווה ירקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(5 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:30קיבלתי יחס חם
אתראתר
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בנווה ירק מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בנווה ירק ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בנווה ירק מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בנווה ירק: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה