חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בקרית ביאליק

(3 תוצאות)
נותן שירות באזור קרית ביאליק
רפאלו הכשר סניף קריות
רפאלו הכשר סניף קריות
טלפון: 077-9386015
דרך עכו 192, קרית ביאליק
ייפתח בשעה: 09:00
רפאלו הכשר סניף קריות - מסעדה איטלקית, מוצרים מיובאים מאיטליה, המנות מוכנות, במקום חדרי V I P עד 25 איש, מקומות עישון ניתן. ניתן להזמין מקומות מראש, שרות אדיב ומקצועי, יחס אישי, מחירים לכל כיס.
נותן שירות באזור קרית ביאליק
רפאלו ביג קריות
רפאלו ביג קריות
טלפון: 077-9386015
שדרות ההסתדרות 248, חיפה
ייפתח בשעה: 12:00
ניחוח איטלקי קלאסי, לצד מודרניות וחדשנות- הם מה שמאפיינים את רפאלו, והופכים אותה למסעדה איטלקית קלאסית לכל המשפחה! התפריט של רפאלו בנוי בדגש על חומרי גלם איכותיים ומשלב את מיטב המאכלים האיטלקיים המסורתיים, לצד טכניקות בישול חדשניות ושילוב של קולינריה מודרנית.
נותן שירות באזור קרית ביאליק
פיצה פסטלריה
פיצה פסטלריה
טלפון: 076-8106663
קרן היסוד 64, קרית ביאליק
ייפתח בשעה: 11:00
״מחירים טובים, פיצה טעימה״
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בקרית ביאליק? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בקרית ביאליק,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה