חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בזכרון יעקב

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור זכרון יעקב
רפאלו הכשר סניף קריות
רפאלו הכשר סניף קריות
טלפון: *6632
דרך עכו 192, קרית ביאליק
פתוח עד השעה: 23:00
רפאלו הכשר סניף קריות - מסעדה איטלקית, מוצרים מיובאים מאיטליה, המנות מוכנות, במקום חדרי V I P עד 25 איש, מקומות עישון ניתן. ניתן להזמין מקומות מראש, שרות אדיב ומקצועי, יחס אישי, מחירים לכל כיס.
נותן שירות באזור זכרון יעקב
coffee moon
coffee moon
טלפון: 076-8896710
שכ הזיתים עספיא 1, עיר כרמל
פתוח עד השעה: 22:00
coffee moon בבעלות של מונא , החלום שלי היה תמיד לפתוח מסעדה ולאחר שנים רבות החלום שלי התגשם ! מזמינה אותכם להתפנק במגוון ארוחות בוקר , צהריים , ערב. את כל הארוחות אני מכינה במון אהבה ורגש ! טעם גן עדן . המסעדה נגישה ומותאמת גם לנכים ! מוזמנים להגיע ולהתפנק, מבטיחה שתהנו מאוד ותחזרו שוב . בנוסף אפשר לקיים אירועים עד 50 איש .
נותן שירות באזור זכרון יעקב
קוצ'ינה- מסעדה איטלקית ביתית
קוצ'ינה- מסעדה איטלקית ביתית
טלפון: 04-6290249
המיסדים 41, זכרון יעקב
״מקום מדהים! שרות יוצא מן הכלל, אוכל פשוט מעולה! שווה שווה שווה!״

עסקים נוספים נותני שירות באזור זכרון יעקב

נותן שירות באזור זכרון יעקבקפה לנדוור עין שמרקפה לנדוור עין שמר
עין שמר 1, עין שמר
פתוח עד השעה: 23:00קפה לנדוור עין שמר - מבטיחים לרגש כל פעם מחדש. Best Quality Since 1919 מתחם אלון עין שמר BIG FASHION פרדס חנה-כרכור .
נותן שירות באזור זכרון יעקבפיצה פרימה מפגש מורןפיצה פרימה מפגש מורן
(4 המלצות)
המיסדים 20, בנימינה גבעת עדה
פתוח עד השעה: 22:00פיצה אנטיפסטי ולחם שום מהטעימים שאכלתי. רמה גבוהה
גלריהגלריה
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בזכרון יעקב? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בזכרון יעקב,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה