העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8021962
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    فروتي فريش - كل ما يلزم الضيافة من كعك و مكسرات -تنسيق الفواكه -فواكه مقطعة -عصائير מילשייקים ועוגות מיוחדות לרמדאן, גלידה טבעונים , יוגורט, גלידה אמריקאית, וופל בלגי,…
    placeBRנותן שירות בכפר סבא
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    התע"ש 14, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    רפפורט 1, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    רוטשילד 43, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    התע"ש 20, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    רעבים? חייבים משהו מתוק? נעים מאוד! אולדיס הינו בית קפה קונספט דיינר אמריקאי כשר בשדרה החדשה בקניון רננים שברעננה. המקום מציע מגוון רב של מנות שף במגוון טעמים שונים…
    נותן שירות בכפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    גיבורי ישראל 4, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    וייצמן 40, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    וייצמן 162, כפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 16:00
    גלידריה איטלקית איכותית בטעמים וצבעים ערבים לחיך... גלידה אמריקאית ואיטלקית בייצור עצמי במקום, יוגורט בטעמים עם תוספות מפנקות, וופל בלגי בשילוב פירות גלידה לבחירה…
    נותן שירות בכפר סבא
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות גלידריות בכפר סבא

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בכפר סבא?

בכפר סבא יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

ממוצע דירוגים בתחום גלידריות

(5 מתוך 5)| 3 המלצות