העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8117695
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 11:00
    נשיקולידה - גלידריה ברחוב אלי כהן 44 אשקלון, מגוון אפשרויות לדברים מתוקים, בהרכבה אישית בלי לשלם הרבה ועם שירות אדיב ומחויך. קרפים וופל בלגי, קפה משובח,פרי שייקים בטעמים…
    placeBR אלי כהן 44, אשקלון
    076-8015756
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 4.96
      (5 מדרגים)
    |
    יפתח בשעה: 11:00
    גט לק סניף אשקלון מזמין אתכם לבוא להתפנק בסניפנו המפנק באנו לעשות מתוק! גלידריה בהכנה עצמית וקינוחים משולבים עם גלידה בסגנון ייחודי,חומרי הגלם האיכותיים ביותר. המקום…
    placeBR רחבעם זאבי 4, אשקלון
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    יורם ורון 3, אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    מח"ל 1, אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 11:00
    carrello- קארלו גלידה בעבודת יד אצלנו מבצעים משלוחים באשקלון ללא דמי משלוח. תמצאו מגוון רחב של מתוגים יוגורט, קרפים ועוד.. אצלנו תקבלו יחס אדיב, נעים, יעיל ומקצועי.…
    שד צפניה 10, אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    הנשיא 97, אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    רחבעם זאבי 4, אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    העמל 69, אשקלון
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    שכון צפון ב 1250, אשקלון
     הצג מספר
תוצאות נוספות

מידע על גלידריות באשקלון

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באשקלון?

באשקלון יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

ממוצע דירוגים בתחום גלידריות

(5.0 מתוך 5)| 5 המלצות