חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה בחדרה

(13 תוצאות)
נותן שירות באזור חדרה
גלניס מאפים
גלניס מאפים
טלפון: 076-8005573
דרך העצמאות 30, בנימינה גבעת עדה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 05:00
גלניס בוטיק למאפים שנמצאת בבנימינה באוירה קסומה ונעימה כאן תוכלו להנות ממבחר מאפים עוגות ועוגיות מיוחדות, עוגות שמרים, מוסים, חלות ועוגות מיוחדות לכל אירוע. ניתן להזמין גם קייטרינג ומגשי אירוח חלביים בהזמנה אישית. שימוש בחומרי גם איכותיים. שרות אדיב ויחס אישי. התקשרו אלינו...
נותן שירות באזור חדרה
בית מאפה  קינמון חדרה
בית מאפה קינמון חדרה
טלפון: 076-8105125
דוד שמעוני 49, חדרה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 03:00
״קיבלתי שירות נעים״
נותן שירות באזור חדרה
לולה בייקרי
לולה בייקרי
טלפון: 076-8883963
הנוטע 22, אבן יהודה
פתוח עד השעה: 16:00
לולה בית מאפה בוטיק ייחודי וכשר באבן יהודה, במקום: קונדיטוריה, מעדניית בוטיק, מאפי פטיסרי עוגיות עוגות פסים עוגות ימי הולדת עוגות בחושות עוגות שמרים, פטיפורים - מקרונים ומאפים מיוחדים, כריכים, קישים, ניתן להזמין מגשי אירוח לאירועים קטנים ומשלוחים לאזור.

עסקים נוספים נותני שירות באזור חדרה

נותן שירות באזור חדרהמאפיית הודיה - מגשי אירוחמאפיית הודיה - מגשי אירוח
חברותא 13, חריש
פתוח עד השעה: 15:00אצלנו במאפיית הודיה תיהנו ממגוון מאפים טריים, עוגות ועוגיות, לחמים מיוחדים חלות לשבת ועוד. בנוסף אנו מציעים מגשי אירוח מפנקים
גלריהגלריה
נותן שירות באזור חדרהש.ר.קייק סנטר בע"מש.ר.קייק סנטר בע"מ
רוטשילד 54, כפר סבא
פתוח עד השעה: 14:30קונדטוריה בוטיק - עוגות ומאפים חמים וטריים! בכל בוקר אנו אופים במקום מאפים טריים ומובחרים, עוגות, לחמים ועוד בשיטות ייצור חד
חנותחנות
גלריהגלריה
נותן שירות באזור חדרהגילוש - כשטעם ויופי נפגשיםגילוש - כשטעם ויופי נפגשים
שמיר 23, ירושלים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מזל טוב! יש חגיגה? מסיבת יום הולדת? אירוע חשוב ומשמח? הגעתם למקום הנכון! קונדיטוריה ביתית, עוגות מעוצבות בטעמים אישיים, מארזי
אתראתר
גלריהגלריה
רולדין חדרהרולדין חדרה
שדרות רוטשילד 40, חדרה
חיים ובניוחיים ובניו
הנשיא ויצמן 1, חדרה
ייפתח מחר בשעה: 07:30
המלבי של בסוןהמלבי של בסון
פיינברג 44, חדרה
ייפתח בשעה: 13:00המלבי של בסון מלבי חלבי / טבעוני עם מגוון סירופים מיוחדים קלאסי מי וורדים / פיסטוק/פסיפלורה/ פירות יער/ קרמל קונדיטוריות
גלריהגלריה
רפאלס בריא וטעים בע"מרפאלס בריא וטעים בע"מ
אזור תעשיה 47 51, חדרה
קונדיטוריה ביתית batush bakeryקונדיטוריה ביתית batush bakery
גוש עציון 21, חדרה
עוגות מעוצבות< >מארזים לכל חגיגה< >שולחנות קינוחים < >סדנאות < >הכל נעשה בעבודת יד מחומרי הגלם האיכ
hodisCakeshodisCakes
עין גדי, חדרה
פתוח עד השעה: 15:00הזמנת עוגות עוגיות וקינוחים בהזמנה אישית איסוף מעין הים, חדרה מס׳ להזמנות: 0535237950 קונדיטוריות
קונדיטוריית קופטי דברי מאפהקונדיטוריית קופטי דברי מאפה
אפעל 18, פתח תקווה
פתוח 24/7ייצור שיווק והפצה דברי מאפה ..ללקוחות עסקיים בתי מלון וגם מסעדות ו קייטרינג אין מכירה ליחידים
גלריהגלריה
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה בחדרה?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בחדרה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה