חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה בגני תקווה

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור גני תקווה
לה פז בייקרי
לה פז בייקרי
טלפון: 076-8608682
ויצמן 27, גבעתיים
פתוח עד השעה: 15:00
״מקום קטן וקסום אווירה של חול מאפיים שמזכרים את פריז ארוחת בוקר טעימה סלטים מפנקים ויש,אפשרות לטבעוניים. המקום נגיש לילדים ולנכים. הגענו לאכול היינו עם עגלות ובעלות הבית דאגו לעזור שנרגיש כמו בבית,האוכל היה מעולה השירות והיחס היה מדהים. מחכים לשןב״
נותן שירות באזור גני תקווה
בא לי בורקס - קונדיטוריה
בא לי בורקס - קונדיטוריה
טלפון: 076-8613405
יפת 186, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 19:00
קונדיטוריה היא עסק מתמחה בהכנת ומכירת מאפים, עוגות, בורקס קינוחים . היא יכולה לספק מגוון רחב של מאפים ובורקסים. נשמח לעמוד לשרותכם!
קונדיטורית בן עמיקונדיטורית בן עמי
הגליל 78, גני תקווה
קפה בן עמי בע"מקפה בן עמי בע"מ
הגליל 78, גני תקווה
פתוח עד השעה: 16:00

עסקים נוספים נותני שירות באזור גני תקווה

קונדיטוריית קופטי דברי מאפהקונדיטוריית קופטי דברי מאפה
אפעל 18, פתח תקווה
פתוח 24/7ייצור שיווק והפצה דברי מאפה ..ללקוחות עסקיים בתי מלון וגם מסעדות ו קייטרינג אין מכירה ליחידים
גלריהגלריה
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה בגני תקווה?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בגני תקווה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה