חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בטייבה

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור טייבה
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור טייבה
בני הדייג - קלנסווה
בני הדייג - קלנסווה
טלפון: 076-8885227
אזור צפוני 15, קלנסווה
ייפתח בשעה: 12:00
לפעמים כל מה שצריך בצלחת זה דג, ושיהיה טעים, טרי, עשוי בקפידה ועסיסי! אין פשרות, אין באמצע - הכי טוב עבורכם! ראשונות דגים דגים במשקל מנות ילדים* בשרים פירות ים וכמובן קינוחים. אצל בני הדייג ניתן לערוך אירועים בכל שעות היום ,אירועי בוקר ,אירועי צהריים וערב. המקום מכיל עד 200 איש . מגוון רחב של מנות לבחירה, כולל מנות ראשונות ,סלטים וקינוחים הנעשים במקום ע"י השף שלנו. ניתן לעשות הזמנות מראש, לפרטים נוספים חייגו עכשיו.
נותן שירות באזור טייבה
שווארמה ופלאפל אלסולטאן
שווארמה ופלאפל אלסולטאן
טלפון: 076-8019120
סמיח אלקאסם, טייבה
פתוח עד השעה: 00:00
שווארמה ופלאפל אלסולטאן הינה מסעדה המתמחה באוכל מהיר כגון: פלאפל, שווארמה, המבורגר, שניצל, חומוס, ציפס, מגוון רחב של סלטים טריים שמכינים במקום כל יום, שתיה קרה ועוד. הסועדים נהנים מאווירה חמה ביתית, משפחתית ומאוכל משובח. נשמח לעמוד לשירותכם במקצועיות, ביעילות, באדיבות לשביעות רצונכם המלאה!
Royal MeatRoyal Meat
מחמוד דרוויש, טייבה
פתוח עד השעה: 02:00אוהבים בשר? לא מתפשרים על איכות? את ההבדל תרגישו בטעם! Royal meat היא מסעדת בשרים משובחת המציעה חוויה קולינרית מדהימה. להזמנת

עסקים נוספים נותני שירות באזור טייבה

נותן שירות באזור טייבהשאזילי מסעדה בשרית חדשה בסכניןשאזילי מסעדה בשרית חדשה בסכנין
סכנין 4498, סכנין
בתאום מראשמסעדה בשרית בסגנון ים תיכוני. פתוח בכל ימות השבוע מ 12:00 ועד 00:00 ואחרון הלקוחות. יש להתקשר על מנת להזמין מקום. המסעדה נמצא
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בטייבה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בטייבה ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בטייבה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בטייבה: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה