חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בנתניה

(21 תוצאות)
נותן שירות באזור נתניה
שלושת הקצבים
שלושת הקצבים
טלפון: 076-8106511
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות״
נותן שירות באזור נתניה
מעדני בשר - שלום ראובן
מעדני בשר - שלום ראובן
טלפון: 09-8337579
ישראל זנגוויל 7, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00
״קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, קיבלתי שירות נעים״
נותן שירות באזור נתניה
י.מ גבריאל איכות הבשר
י.מ גבריאל איכות הבשר
טלפון: 076-8608892
המסגר 14, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
קצביית בוטיק כשרה, 8 שנים, אווירה צעירה, יחס אישי במחירים נוחים, מעניקים חוויה קולינרית יוצאת דופן ללקוחות-עגלים מגידול פרטי וטלאים מגידול מקומי, חלקיי פנים, יינות בוטיק, ושמן זית בוטיק, סלטים, תבלינים, ירקות קפואים, אנשובי וסרדינים ממרוקו, פטריות כמהין מכירה ללקוחות עסיקיים ופרטיים- ציפויים לשניצל ,חמוצים , סכינים וסירים של arcos ספרד , בצי דגים וכמהין , שמן זית וכל המוצרים הנילויים למנגל, ועוד
קצביית בוטיק - צמח קצביםקצביית בוטיק - צמח קצבים
(16 המלצות)
אורט 1, נתניה
ייפתח בשעה: 20:00קיבלתי תמורה לכספי אלופים נקיון איכות ושירות במקום אחד
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור נתניה

נותן שירות באזור נתניהקצבייה בירוקה MBSקצבייה בירוקה MBS
(2 המלצות)
שלמה וחיה אנגל 78, כפר סבא
ייפתח בשעה: 09:00קצבייה מקצועית שניתן להשיג בה בשרים מעולים וגם כאלו שאינם שכיחים באיטליזים.מומלץ ביותר!
גלריהגלריה
נותן שירות באזור נתניההקצביה בע"מ - בשר טרי ומעדני איכותהקצביה בע"מ - בשר טרי ומעדני איכות
(2 המלצות)
2, ביתן אהרון
ייפתח בשעה: 08:00קצביה מעולה בשר ברמה הגבוהה ביותר שירות מעולה ידע נרחב בבשר מקום נקי ואסתטי כל מה שעולה למנגל פשוט נפלא
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור נתניהפיין מרקט נווה אביביםפיין מרקט נווה אביבים
(9 המלצות)
יהודה הנשיא 34, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:30תצוגת האוכל המוכן מרשימה טעים ביותר . מגוון עצום בחנות יחסית קטנה
חנותחנות
אתראתר
נותן שירות באזור נתניהקרל ברגקרל ברג
(1 המלצות)
הסדנה 24, חולון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00לא כשר, חנות מצוינת, קצת יקר
אתראתר
נותן שירות באזור נתניהאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
סקוצ' מאן - מסעדת בשריםסקוצ' מאן - מסעדת בשרים
ככר העצמאות 13, נתניה
אטליז מנשהאטליז מנשה
נחום 25, נתניה
אביב בקר בע"מ תנו עוףאביב בקר בע"מ תנו עוף
שוהם 24, נתניה
ייפתח ביום שני בשעה: 08:00חנות לממכר מזון טרי וקפוא בשר עופות דגים וכו' טריים וקפואים חמות מהוותיקות בנתניה משנת 1983 בהשגחת הרבנות נתניה ופיקוח וטר
בעמ דבאח בשר בעירבעמ דבאח בשר בעיר
הגביש 4, נתניה
ברכת אפרים ומנשהברכת אפרים ומנשה
שוהם 8, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00אצלנו באטליז, תימצאו את כל סוגי הבשרים, טריים וקפואים, בכשרות מהדרין/ חלק עטרה. כל סוגי הבשרים במקום אחד: בשר, עופות, דגים קפ
גלריהגלריה
אטליז בוארון ציוןאטליז בוארון ציון
(1 המלצות)
היהלום 1, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מצויין.בשר מושלם.צוות מנצח
פימה - פק בע"מפימה - פק בע"מ
המחשב 1, נתניה
יוסף מלך הבשריוסף מלך הבשר
שוהם 21, נתניה
אטליז האחיםאטליז האחים
שוהם 4, נתניה
אוחיון אליהו ומרדכי - איטליזאוחיון אליהו ומרדכי - איטליז
שוהם 15, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00
אטליז ציוןאטליז ציון
שדרות חיים וייצמן 8, נתניה
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בנתניה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בנתניה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בנתניה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בנתניה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בנתניה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בנתניה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה