חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז במודיעין מכבים רעות

(13 תוצאות)
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעות
אטליז אלחלילי מקור הבשר
אטליז אלחלילי מקור הבשר
טלפון: 076-8025686
ביאליק 9, רמלה
פתוח 24/7
אטליז אלחלילי מקור הבשק המקורי ! המומחיות של אטליז אלחלילי היא חלקי בשר לבישול ולצלייה -בשר טלה , הודו, עוף ועוד הרבה חלקי בשר פרה ועוף מהמשובחים ביותר מתמחים בטיפול הבשר , פירוק הבשק , עישון נכון של הבשר אצלו תמצא מגוון עשיר של בשר טרי כולל תבלינים עשבי תיבול מיוחדים לבישול , תיבול .
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעות
מאמי בשר משובח
מאמי בשר משובח
טלפון: 076-8882882
הקדר 1, מודיעין מכבים רעות
פתוח עד השעה: 13:00
״חוויית קנייה מאד טובה. שירות אדיב, המקום נקי והאיכות טובה מאד.״
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעות
איטליז דהן חיים
איטליז דהן חיים
טלפון: 08-9240896
אסתר המלכה 19, רמלה
פתוח עד השעה: 13:00
איטליז ומפעל לייצור מוצרי בשר תחת קורת גג אחת: כל סוגי הבשרים טרי וקפוא: עגל, כבש, הודו ועוף. הכל נקי וטרי. ניתן להשיג מוצרי בשר :נקניקיות, מרגז, קבבים, קציצות, פרגיות ממולאות ועוד מייצור עצמי.
אטליז לומיטו בשריםאטליז לומיטו בשרים
(8 המלצות)
גינת החולה 32, מודיעין מכבים רעות
איכות מטורפת. אחלה מקצוענים.
גלריהגלריה
נתח השדה - Premium Marketנתח השדה - Premium Market
צאלון 21, מודיעין מכבים רעות
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00ברוכים הבאים לנתח השדה, סניף מודיעין- חנות קונספט ייחודית הכוללת בתוכה: קצבייה איכותית, מתחם פירות וירקות מהשדה ועוד. חנות קו

עסקים נוספים נותני שירות באזור מודיעין מכבים רעות

נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעותלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשארלומיטו - מעדני בשר הטעם שנשאר
(2 המלצות)
המלך חסן 6, קרית עקרון
פתוח עד השעה: 15:00אוכל טעים ביתי וטרי
חנותחנות
אתראתר
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעותאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
פתוח עד השעה: 14:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
בשר ועוד מעשר בע"מבשר ועוד מעשר בע"מ
עמק זבולון 24, מודיעין מכבים רעות
איטליז לומיטואיטליז לומיטו
(1 המלצות)
גינת החולה 37, מודיעין מכבים רעות
מיטאון - MEATOWNמיטאון - MEATOWN
(2 המלצות)
חסידה 21, מודיעין מכבים רעות
פתוח עד השעה: 15:00מומלץ ביותר
בלוך שיבלוך שי
חטיבת גולני 9, מודיעין מכבים רעות
רחמים חרמון קצבים בע"מרחמים חרמון קצבים בע"מ
ערער 14, מודיעין מכבים רעות
מרכז הבשר - עזרזר יחיאלמרכז הבשר - עזרזר יחיאל
(1 המלצות)
לשם 69, מודיעין מכבים רעות
להיות בטוח שהבשר טרי
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת במודיעין מכבים רעות?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז במודיעין מכבים רעות יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות במודיעין מכבים רעות מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז במודיעין מכבים רעות, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים במודיעין מכבים רעות לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  במודיעין מכבים רעות, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה