חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

פלאפל בנצרת

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור נצרת
פלאפל ושוארמה ג'באלי
פלאפל ושוארמה ג'באלי
טלפון: 04-6552180
כיכר המעיין, נצרת
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״אחלה מסעדה ואחלה אוכל מספר 1 בארץ .״
נותן שירות באזור נצרת
שווארמה פרג' FARAJ
שווארמה פרג' FARAJ
טלפון: 076-8616123
מגאר 263 3, מגאר
בתאום מראש
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות, השווארמה הכי טעימה בכפר מגאר והסביבה, עסק משנת 1976, משווארמה עגל והודו, גריל , פלאפל, שניצל ביתי , ציפס, טאבולה וסלטים , משלוחים, טרי ואיכותי בטעם מעולה, שתיה קרה.., נשמח לראותכם בין לקוחותינו, תתקשרו ותיהנו
נותן שירות באזור נצרת
מסעדת עימאד
מסעדת עימאד
טלפון: 076-8118961
תופיק זיאד 52, נצרת
ייפתח ביום ראשון בשעה: 06:00
רעבים? נעים מאוד! אצלנו תהנו מהחומוס הטעים ביותר בנצרת! מגוון מנות חומוס, פול, פטריות בשר, צנובר ועוד. פלאפל חם וטרי הנעשה במקום המוגש בפיתה חמה וטרייה ומגוון סלטים ושתיה קלה. מחירים ושירות ללא תחרות. אפשרות למשלוחים בכל נצרת ונצרת עלית.
שווארמה ופלאפל עפיפישווארמה ופלאפל עפיפי
נצרת 581 11, נצרת
ייפתח ביום שני בשעה: 09:00בא לך פלאפל ושווארמה טעימה? השווארמה הכי טעימה בעיר נצרת... טרי ואיכותי עם טעם ייחודי ומתכון סודי. שירות אדיב וחם לכל לקוח, ב
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור נצרת

נותן שירות באזור נצרתהחומוסייה יוסףהחומוסייה יוסף
בית ג'ן 62, בית ג'ן
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:30החומוסייה הכי טעימה בבית ג'ן. חומוס מקורי וביתי בטעמים מיוחדים, פלאפל משובח, ציפס טרי וטעים, פיתות טריות יום יום, כל סוגי הח
גלריהגלריה
נותן שירות באזור נצרתמסעדת טומסיסמסעדת טומסיס
(1 המלצות)
עצמון 9006, נצרת עילית
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00הכל מעולה הכל והשירות ממש טוב
נותן שירות באזור נצרתשווארמה ממאמיהשווארמה ממאמיה
מעלה כמון 2, כרמיאל
פתוח עד השעה: 23:00שווארמה מאמא מיה במתחם ביג בכרמיאל, ובה מוגשות המנות האהובות על כל ישראלי: שווארמה איכותית, של בשר הודו ועגל פרגיות, חזה עוף,
פלאפל ושווארמה האני בע"מפלאפל ושווארמה האני בע"מ
נצרת 180 22, נצרת

פלאפל הוא אולי סוג האוכל המהיר האהוב והפופולרי ביותר בישראל. כמו בכל עיר, גם בנצרת תמצאו כמה וכמה דוכנים, שתמיד תהיה ביניהם תחרות על איפה מגישים את המנה הטובה ביותר, עם כמה שיותר סלטים או צ'יפס חופשי או פינוקים אחרים. בשנים האחרונות אנחנו רואים אפילו פלאפל בין דוכני אוכל לאירועים, לצד אוכל תאילנדי או (הלהיט האחרון) לחמניות באן.
אומרים שהוא נולד במצרים, ושם מכינים אותו מפול, אבל בארץ נהוג להכין פלאפל מחומוס, לעיתים בתוספת של סויה או לחם או פרורי לחם. גם צורת הקציצה שונה: בעוד שבמצרים מכינים קציצה עגולה ושטוחה, גדולה יחסית, אצלנו מדובר ב"כדורים" שקוטרם בין ארבעה לחמישה סנטימטרים. 
רוב המקומות ודוכני הפלאפל בנצרת מכניסים בתערובת הכדורים עצמה רק חומוס ותבלינים, עם מעט כוסברה או פטרוזיליה. מצד שני, יש מקומות ורשתות שמתגאים בסוגים שונים של פלאפל:

  • ירוק – לרוב עם הרבה פטרוזיליה או כוסברה
  • חריף – עם צ'ילי אדום, טחון דק
  • שומשום – תוספת של זרעי שומשום קלויים קלות, שמעניקים לכדור טעמים קצת מתקתקים, שמזכירים טחינה

 

איך מגישים את המנה?

בתור אוכל מהיר ולא כתוספת ליד החומוס, למשל, או בדוכני אוכל לאירועים, דוכני פלאפל מוכרים את המנה בפיתה-כיס רגילה, ולרוב לא בלאפה. 
בפיתה מורחים חומוס, מכניסים שניים או שלושה כדורים ואז מוסיפים סלט טרי וחמוצים, שלושה כדורים נוספים וטחינה. לעיתים מניחים למעלה כדור נוסף, צ'יפס או תפוח אדמה מטוגן בבלילה.
בסך הכול נהוג שיש שישה כדורים רגילים במנה או חמישה כדורים גדולים. אם מזמינים חצי מנה, מקבלים שלושה כדורים. 

 

מה מגישים דוכני פלאפל בנצרת בתור תוספות?

בהגשה עצמית תוכלו ליהנות מחמוצים וכבושים שונים, סלטים – לרוב כרוב וסלט ירקות קצוץ , טחינה, חריף ועמבה. המהדרין מציעים גם ירקות טריים חתוכים. 

המשך קריאה