העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
  • הצגת תוצאות לפי:

    נותן שירות באיזור תל אביב יפו
    נותן שירות באיזור תל אביב יפו
    נותן שירות באיזור תל אביב יפו

    עסקים נוספים נותני שירות באזור תל אביב יפו

    שיפודי איציק הגדול
    placeBR דוד רזיאל 4, תל אביב יפו
    ...03-6830
    גבאי-הרבה יותר מפלאפל
    דירוג העסק הנוכחי: 4.42857142857143
    (7 מדרגים)
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00
    placeBR בוגרשוב 25, תל אביב יפו
    מסעדת בשרים על האש, פלאפל, אוכל ביתי וגולת הכותרת שלנו - מרקים חמים ועשירים לימי החורף (והקיץ) - מרק חריירה, גריסים וירקות, מרק גונדי ועוד.. חם וטרי וטעמים שלא הכרתם!!…
    ...03-6297
    מסעדת פינת השלושה 1999 בע"מ
    placeBR שדרות ישראל גורי 34, תל אביב יפו
    ...03-5181
    גואטה
    placeBR אילת 18, תל אביב יפו
    ...03-6522
    שמעויני
    ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
    placeBR ריב"ל 4, תל אביב יפו
    ...03-6394
    וואן סושי בר
    placeBR שץ גרשון 42, תל אביב יפו
    ...03-5686
    לימונדה - משלוחים
    placeBRתל אביב יפו
    ...03-5686
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות מזרחיות מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
תפריט עסקי ממוצע המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 35 - 74 ₪
סלט - לא חומוס (כראשונה) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 12 - 17 ₪
חומוס המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 16 - 25 ₪
ממולאים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 20 - 25 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מידע על מסעדות מזרחיות בתל אביב יפו

אוכל מקומי, טרי ובריא, שאהוב על כל המגזרים באוכלוסיה: זה סוג התפריט שתמצאו במסעדות מזרחיות מכל הסוגים והמינים, בכל חלקי הארץ – מצפון עד דרום.
אצל רבים, מסעדות מזרחיות הן שם כולל לסוגים שונים של מסעדות שמגישות אוכל שמקורו במזרח התיכון. זה לא ממש נכון.

ההבדל בין מסעדות עם אוכל מזרחי למסעדות מזרחיות בתל אביב יפו

מסעדות מרוקאיות מגישות מאכלים מבושלים, בהרבה מקרים, לצד מאכלי דגים; דומה מאוד לטריפוליטאיות.
מסעדות שמגישות מאכלים עיראקיים מגישות קובה מסוגים רבים, מרקים שונים וגם שיפודים. מסעדות תימניות הן אולי השונות ביותר ממסעדות מזרחיות קלאסיות, כי עיקר התפריט שלהן מבוסס על בצק, והאוכל שמוגש בהן נחשב הרבה יותר "מהיר" ופשוט.
כאשר אנחנו מדברים על מסעדות מזרחיות צריך להתייחס יותר למקומות בהם מוגש לרוב לאוכל ערבי-מקומי, או שמקורו במטבח הלבנוני. רבות מהן נמצאות בערים המעורבות ובכפרים במגזר הערבי והן תהיינה פתוחות בכל ימות השבוע.
מבחינת סוגי מנות, חשוב לזכור שמטבחים אלה מבוססים על מנות בשריות מבושלות ועל ירקות ממולאים בשר ואורז. בנוסף, גם כאן אפשר יהיה לקבל שיפודים מסוגים שונים, קבאב, פרגיות ומגוון חלקי פנים. התוספות המקובלות הן אורז, צ'יפס וסלט קצוץ.

אין מסעדה מזרחית בתל אביב יפו בלי מזטים

או "סלטים", כפי שאנחנו מכנים את המנות הראשונות הקטנות, שמוגשות לשולחן עם הגשת התפריט או אחרי בחירת המנות העיקריות. מנות אלה כוללות חומוס וטחינה וסלטים שונים שמבוססים על ירקות עונתיים. התוספות שנוספו כאן לאחרונה, אך לא קשורות בכלל במטבח הערבי המסורתי, הן תירס במיונז וסלט ביצים.
בכל מה שקשור במחיר המנות במסעדות מזרחיות או אפילו מסעדות מרוקאיות (ובטח שבמסעדות תימניות), הרי שהמחירים הם תמיד סבירים. עלות ארוחה בסיסית אך מלאה לאדם במסעדה מזרחית טובה תהיה בסביבות 75 – 100 ש"ח.