העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
  • הצגת תוצאות לפי:

    נותן שירות באיזור תל אביב יפו
    נותן שירות באיזור תל אביב יפו
    נותן שירות באיזור תל אביב יפו
    דרבי בר דגים - מסעדה
    placeBR ברודצקי 43, תל אביב יפו
    ...03-6410
    מסעדת ברברוניה
    פתוח עד השעה: 00:00
    placeBR בן יהודה 192, תל אביב יפו
    "ברבוניה" היא מסעדה ותיקה, שקיימת מזה 20 שנה, בהן צברה מוניטין של איכות ושירות. המסעדה מגישה מבחר עיקריות דגים ופירות ים ובנוסף סלטים, תוספות ולחמים, הכל במחיר הגון…
    ...076-800
    הקרקס
    placeBR שדרות וושינגטון 25, תל אביב יפו
    ...03-7528
    מאכלי ים תיכוניים בע"מ
    placeBR דישון 5, תל אביב יפו
    ...03-9128
    פורטונה דל מאר - מסעדת דגים ופירות ים
    דירוג העסק הנוכחי: 4.5
    (2 מדרגים)
    placeBR מרינה ת"א 8888, תל אביב יפו
    ...03-5236
    אפלוקה - מסעדת דגים
    דירוג העסק הנוכחי: 3.66666666666667
    (6 מדרגים)
    placeBR קדם 69, תל אביב יפו
    ...03-6833
    גוצ'ה - בר פירות ים
    דירוג העסק הנוכחי: 5
    (3 מדרגים)
    placeBR אבן גבירול 14, תל אביב יפו
    ...03-6911
    אבראג' מסעדה
    פתוח עד השעה: 01:00
    placeBR כיכר קדומים 6, תל אביב יפו
    ...03-5040
    פרלה בר ואוכל בע"מ
    placeBR פלורנטין 8, תל אביב יפו
    ...03-5188
    גוצ'ה - בר פירות ים
    placeBR דיזנגוף 171, תל אביב יפו
    ...03-5222
תוצאות נוספות

מידע על מסעדות פירות ים בתל אביב יפו

מסעדות פירות ים בתל אביב יפו מהוות אופציה מצוינת למי שרוצים לאכול אוכל מקורי וטעים שלא מבוסס בהכרח על בשר או עוף. מנות של פירות ים אפשר למצוא במגוון סגנונות, מהמטבחים של אירופה הקלאסית ועד דרום מזרח אסיה.
פירות הכוונה למגוון שלם של יצורים ימיים, שחיים במים מתוקים או מים מלוחים. הסוג הקלאסי, המוכר אולי ביותר הוא השרימפ (ברבים - שרימפס): זהו סוג של חסילון בעל שריון יחסית רך, שקל לבשל ולקלף. טעמיו יחסית ניטרליים ועדינים, והוא מקבל בקלות כל טעם שרוצים לתת לו: מחמאה ושום ועד טעמי קארי הודי או תאילנדי. 
הסוג הנפוץ השני של פירות ים,  כאלה שיגישו לכם בכל מסעדת דגים, הוא הקלמארי: ברוב המקרים מדובר בפרוסות בצורת טבעת שנחתכות מדיונונים קטנים. נהוג לאכול גם את הזרועות, כאשר הן מטוגנות בבלילה או כבושות. 
הסוג השלישי שמוכר מאוד הוא הצדפות: מולים קטנים או צדפות ים גדולות יותר. את הראשונים נהוג לבשל ברוטב של חמאה ויין, עם הרבה שום, ואת האחרונים מגישים כאשר הם טריים מאד, עם מעט בצל או טוויסט של לימון. 

 

איך למצוא מסעדת פירות ים מומלצת בתל אביב יפו?

פירות ים הם מוצרי מזון מאוד רגישים. רובם לא מגיעים מהים שלנו ולכן הם מגיעים לארץ בשתי שיטות עיקריות: 
.1    קפואים, לרוב מהמזרח הרחוק או מדרום אמריקה.
.2    טריים, לרוב בהטסה יומית מאירופה. לרוב מדובר צדפות וגם סרטנים מסוגים שונים.
חפשו מקומות שבהם התחלופה גבוהה יחסית, שיש בהם הרבה סועדים, כך שהמנות טריות. כמו במסעדת דגים, גם במסעדת פירות ים בתל אביב יפו רצוי לשאול מה מקור המנה שאתם אוכלים: האם המוצרים טריים, או שמקורם במוצרים מוקפאים.