העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8609166
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    פתוח עכשיו
    מסעדת לריאן - מסעדה בשרית מזרחית אותנטית, המסעדה הכי טעימה באזור! מציעה מגוון…
    נותן שירות בראש העין
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    שיזף 3, ראש העין
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות דגים מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
מולים מנה עיקרית המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 80 - 125 ₪
פילה דג - דגים שונים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 110 - 150 ₪
קלמארי מנה עיקרית המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 105 - 140 ₪
שרימפ מנה עיקרית המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 90 - 125 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אודות מסעדות דגים בראש העין

אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר בראש העין הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

מה מגישים במסעדות דגים בראש העין? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים בראש העין הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.

ממוצע דירוגים בתחום מסעדות דגים

(4.7 מתוך 5)| 5 המלצות