העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    נותן שירות באיזור חיפה
    נותן שירות באיזור חיפה
    נותן שירות באיזור חיפה

    עסקים נוספים נותני שירות באזור חיפה

    נותן שירות באיזור חיפה
    נותן שירות באיזור חיפה
    נותן שירות באיזור חיפה
    חן ניר
    placeBRחיפה
    ...054-785
    מסעדג מסעדת דגים כשרה
    placeBR רציף פנחס מרגולין 29, חיפה
    ...04-8524
    גולדן קורל - מסעדה ים תיכונית
    placeBR דרך סטלה מאריס 100, חיפה
    ...04-8314
    מסעדת קלמאריס בע"מ
    דירוג העסק הנוכחי: 4.6
    (5 מדרגים)
    placeBR דרך סטלה מאריס 9001, חיפה
    ...04-8314
    עולם האמת שאלתיאלי בע"מ
    placeBR דוד אלעזר 10, חיפה
    ...04-6938
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות דגים מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
תפריט עסקי ממוצע שבו מנות דגים המחירים כוללים מע"מ וללא… 80 - 100 ₪
סלטים לאדם המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 35 - 45 ₪
מנות ראשונות קטנות (טאפאס) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 20 - 25 ₪
מנות ראשונות רגילות המחירים כוללים מע"מ וללא שירות 25 - 50 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מידע על מסעדות דגים בחיפה

אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר בחיפה הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

מה מגישים במסעדות דגים בחיפה? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים בחיפה הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.