העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8882943
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    "טירמיסו" הינה מסעדת דגים, חלבית-איטלקית המציעה חווית בילוי קולינרית איכותית ויוצאת דופן בלובי המרווח במלון ליאונרדו פלאז'ה אשדוד.המסעדה מציעה לקהל לקוחותיה תפריט עשיר…
    placeBR שדרות הים התיכון 1, אשדוד
    076-8164343
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    פיצה בלה מציעה את הפיצה הטובה והאיכותית בעיר כשכל הפיצות והלחמים שלנו נעשים בטאבון. אנחנו גם מסעדה איטלקית שמכינה את כל סוגי הפסטות. אצלנו תמצאו מגוון גדול של…
    placeBRאשדוד
    076-8116583
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.9
      (2 מדרגים)
    |
    יפתח מחר בשעה: 9:00
    ברוכים הבאים ל BADA BOOM! מסעדה איטלקית כשרה חדשה במתחם גן העיר, אשדוד.האיטלקיה הכי טעימה בגן העיר!ארוחה עסקית ב 15% הנחה בין השעות 11:30-17:30🍕 פיצות🍕 פסטות🍕 סלטים…
    placeBR הגדוד העברי 5, אשדוד
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.41666666666667
      (12 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    רטטוי קפה מסעדה במושב אמונים.המסעדה מציעה תפריט עשיר ומגוון בסגנון אסיאתי, איטלקי ודגים. ניתן לעשות ארועים במקום עד 150 איש ..
    placeBRאשדוד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    שדרות הרצל 9992, אשדוד
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות איטלקיות מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

אודות מסעדות איטלקיות באשדוד

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית באשדוד? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית באשדוד,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

ממוצע דירוגים בתחום מסעדות איטלקיות

(4.8 מתוך 5)| 44 המלצות