חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות באשדוד

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור אשדוד
פיצה בלה
פיצה בלה
טלפון: 076-8164343
פתוח עד השעה: 23:30
פיצה בלה מציעה את הפיצה הטובה והאיכותית בעיר כשכל הפיצות והלחמים שלנו נעשים בטאבון. אנחנו גם מסעדה איטלקית שמכינה את כל סוגי הפסטות. אצלנו תמצאו מגוון גדול של תוספות,סלטים, מוקרמים ועוד, משלוחים לכל אשדוד והסביבה. אצלנו לא מתפשרים על איכות וטעם שישאיר לכם חשק לעוד.. התקשרו עוד עכשיו ונגיע אליכם.
נותן שירות באזור אשדוד
TIRAMISU
TIRAMISU
טלפון: 076-8882943
שדרות הים התיכון 1, אשדוד
ייפתח מחר בשעה: 08:00
"טירמיסו" הינה מסעדת דגים, חלבית-איטלקית המציעה חווית בילוי קולינרית איכותית ויוצאת דופן בלובי המרווח במלון ליאונרדו פלאז'ה אשדוד. המסעדה מציעה לקהל לקוחותיה תפריט עשיר ומגוון הכולל גם תפריט גלאט ואפשרות לאירוח קבוצות, משפחות ואירועים לרבות עליות לתורה וכיוב'.
נותן שירות באזור אשדוד
רטטוי - קפה מסעדה כשרה
רטטוי - קפה מסעדה כשרה
טלפון: 08-8664400
אשדוד
פתוח עד השעה: 23:30
״פשוט מסעדה מהממת!!!!״

עסקים נוספים נותני שירות באזור אשדוד

נותן שירות באזור אשדודויוינו Vivino - נתיבות - בכשרות בד"ץויוינו Vivino - נתיבות - בכשרות בד"ץ
(3 המלצות)
בעלי המלאכה 203, נתיבות
פתוח עד השעה: 23:00הייתי עם אשתי לפני מספר ימים...אין מילים - הנאה מובטחת
באדה בום - מסעדה איטלקיתבאדה בום - מסעדה איטלקית
דרך הרכבת 1, אשדוד
ייפתח מחר בשעה: 08:00באדה בום הינה מסעדה איטלקית ים תיכונית צעירה וססגונית. במרכז המקום שמנו את הבסיס למטבח האיטלקי. תוכלו למצוא בתפריט פיצות מבצק
סבארו אשדודסבארו אשדוד
שדרות הרצל 9992, אשדוד
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית באשדוד? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית באשדוד,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה