חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה בקרית ביאליק

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור קרית ביאליק
שווארמה העגל קריית מוצקין בד"צ הרב מחפוד
שווארמה העגל קריית מוצקין בד"צ הרב מחפוד
טלפון: 076-8883189
שדרות גושן 55, קרית מוצקין
פתוח עד השעה: 14:00
חובבי שווארמה? הגעתם למקום הנכון!!! שווארמה העגל קריית מוצקין בכשרות בד"צ הרב מחפוד משלוחים לקריות ולרכסים. שווארמה הכי טעימה מוגשת בפיתה, בלאפה או בצלחת מוגשת עם טחינה, עמבה וחמוצים, ציפס, סלטים. ניתן לערוך אירועים עד 30 איש! במוצ"ש פתוחים החל משעה לאחר צאת השבת. להזמנות חייגו כעת!
נותן שירות באזור קרית ביאליק
השווארמה של תמר
השווארמה של תמר
טלפון: 076-8107394
קרן היסוד 12, קרית ביאליק
פתוח עד השעה: 15:00
״קיבלתי שירות נעים, קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, אוכל טעים במחיר לכל כיס״
נותן שירות באזור קרית ביאליק
שווארמה ברק
שווארמה ברק
טלפון: 076-8616383
יוסף גרשון 440, עכו
ייפתח מחר בשעה: 00:99
שווארמה ברק מציע מגוון רחב של בשרים החל משווארמה, פלאפל, בשרים על האש, פרגיות, שיפודים ועוד. מחירים נוחים לכל כיס. על איכות וטעם לא מתפשרים! שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו. מבחר רחב של סלטים לבחירה, בפיתה, בלאפה או בבגט. שירותי משלוחים באיזור.

עסקים נוספים נותני שירות באזור קרית ביאליק

נותן שירות באזור קרית ביאליקWalla שווארמה שפרעםWalla שווארמה שפרעם
(2 המלצות)
שפרעם 7919 5, שפרעם
פתוח עד השעה: 22:00האוכל טעים מאד בכמות גדולה
גלריהגלריה
שווארמה העגלה - קריון ביאליקשווארמה העגלה - קריון ביאליק
(4 המלצות)
הקריון 1, קרית ביאליק
פתוח עד השעה: 16:00השווארמה מצויינת. הזמנו משלוח. הכל הגיע ארוז היטב והאוכל נשאר חם. שווה את המחיר וההמתנה. נזמין שוב בקרוב
אתראתר
גלריהגלריה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בקרית ביאליק: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה