חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה במודיעין מכבים רעות

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעות
באבא ג'ים
באבא ג'ים
טלפון: 076-8621700
גינות דותן 66, מודיעין מכבים רעות
ייפתח בשעה: 10:30
״מקום נקי שפע סלטים בשר ברמה מעולה והכי חשוב לארג׳ים מאוד מאוד״
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעות
מסעדת השמן סניף לב העיר
מסעדת השמן סניף לב העיר
טלפון: 076-8019480
לב העיר 2, מודיעין מכבים רעות
ייפתח בשעה: 10:00
מסעדת ובאגט השמן ממוקמת בקניון לב העיר קומה 2, המסעדה המובילה והמפנקת במודיעין. תפריט עשיר ומפנק הדואג לטריות יום יומית למנות עסיסיות ומפנקות, בשר משובח, עיסקיות, בוקר וארוחות צהריים טריות ומענגות, שניצל, חזה עוף, קבב, סטייק, פרגיות, סלטים ותוספות. אפשרות לקחת בבאגט או בישיבה במקום. חווית אוכל ייחודית בענף המזון המהיר בכלל ובתחום השווארמה בפרט, תוך שימת דגש על חדשנות, טריות, איכות, שירות מעולה ללקוחות ובעיקר מובילות בטעם.
נותן שירות באזור מודיעין מכבים רעות
אבו ג'ון שווארמה טורקית
אבו ג'ון שווארמה טורקית
טלפון: 076-8116640
כצנלסון 12, לוד
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
שווארמה הכי טעימה בכל העיר. מחבר בשרים על האש, פלאפל,סביח, ועוד.... למשלוחים חייגו-כשר
אליהו ושמואל לוי - השמן מודיעיןאליהו ושמואל לוי - השמן מודיעין
אזור מלאכה 121, מודיעין מכבים רעות

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה במודיעין מכבים רעות: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה