חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה באזור תל אביב והמרכז

(35 תוצאות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
אבו ג'ון שווארמה טורקית
אבו ג'ון שווארמה טורקית
טלפון: 076-8116640
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
שווארמה הכי טעימה בכל העיר. מחבר בשרים על האש, פלאפל,סביח, ועוד.... למשלוחים חייגו-כשר
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
פיתה היט
פיתה היט
טלפון: 076-8016562
מבצע קדש 55, בני ברק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
פיתה היט הינה שיפודיה כשרה בכשרות מהדרין המציעה מבחר עשיר של בשרים על האש, שווארמה וסלטים כיד המלך. המנות מוצעות בפיתה/לאפה/צלחת. ניתן לערוך משלוחים באזור.
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
מסעדת באבאגים תל אביב
מסעדת באבאגים תל אביב
טלפון: 076-8109983
דרך שלמה 44, תל אביב יפו
בתאום מראש
״השווארמה הכי טובה שאכלתי עד היום , מומלץ ביותר , לא תתאכזבו.״
המושלהמושל
(3 המלצות)
דרך אבא הלל 2, רמת גן
בתאום מראשמקום נקי. כל פעם שמגיעה נהנת מהאנרגיה שסובבת את המסעדה,צוות מדהים,כל הזמן מחייך,שירות ברמה מאוד גבוהה ! אוכל טעים מאוד !! ממ
גלריהגלריה
ושבעת וברכת-ואכלת ושבעת וברכת- ואכלת ושבעתושבעת וברכת-ואכלת ושבעת וברכת- ואכלת ושבעת
(3 המלצות)
אצל 50, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 19:00האוכל מצויין שירות טוב ומהיר האוכל טרי וטעים מאוד שווה כל שקל
אתראתר
שיפודי- נתנאלשיפודי- נתנאל
בנימין שמוטקין 8, ראשון לציון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00שיפודי נתנאל, שמחים וגאים להגיש לכם תפריט מגוון מהמטבח הישראלי והבוכרי לצד סלטים טריים שנעשים במקום.המסעדה מציעה חדר VIP מפנק
שווארמה גרלהשווארמה גרלה
שמוטקין בנימין 1, ראשון לציון
בתאום מראששווארמה גרלה הכי טעימה בכל העיר. מחבר בשרים על האש, פלאפל,סביח,שקשוקה ועוד.... למשלוחים חייגו-כשר
PAPA DONERPAPA DONER
(4 המלצות)
יגאל אלון 96, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00מסעדת בשרים מקסימה בתל אביב. הבשר הכי טעים בעיר! שווארמה, אנטריקוט, חזה עוף, פרגיות, פלאפל, שניצלים ועוד. הכל טרי ונ
גלריהגלריה
שווארמה שמעונישווארמה שמעוני
(1 המלצות)
החרש 1, נס ציונה
מכבי השמן ראשוןמכבי השמן ראשון
(1 המלצות)
רוטשילד 61, ראשון לציון
מעולה!!!!
אביסלע שווארמהאביסלע שווארמה
עזרא 4, בני ברק
מלך השווארמה , מלךמלך השווארמה , מלך
(1 המלצות)
דוד סחרוב 21, ראשון לציון
טעים כמו כול פעם.
פינת חן - שווארמה וגריל בשריפינת חן - שווארמה וגריל בשרי
שניאור זלמן 16, ראשון לציון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:30פינת חן - שווארמה וגריל בשרי מקום נקי אוכל טעים ניתן להזמין טלפונית ולהגיע למקום לקחת!!! ניתן להזמין מקומות ישיבה מראש עד
עזרא ובניועזרא ובניו
אורנה פורת 25, ראשון לציון
שוארמה הטאבוןשוארמה הטאבון
המלאכה 19, חולון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
שוארמה מלאבסשוארמה מלאבס
חיים עוזר 4, פתח תקווה
א.ח. דבוש בע"מא.ח. דבוש בע"מ
אבן גבירול 64, תל אביב יפו
פונדק הרצלפונדק הרצל
שדרות ירושלים 67, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00פונדק הרצל מגיש מעל 51 שנה שווארמה איכותית ועסיסית , קבב יחודי שניתן לרכוש גם במשקל.פלאפל ירוק שגם ניתן לרכוש במשקל. ועוד מנו
אתראתר
אלוני שווארמה גרילאלוני שווארמה גריל
שלמה המלך 37, קרית אונו
נור 28נור 28
יפת 10, תל אביב יפו
שווארמה-בד"ץ בית יוסףשווארמה-בד"ץ בית יוסף
שדרות זלמן שניאור 16, ראשון לציון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00בא לכם שווארמה? הגעתם למקום הנכון.! כשרות בד"ץ בית יוסף - אין משלוחים כרגע- בקרוב משלוחים בוולט !! שווארמה מבשר עגל, הודו
גלריהגלריה
הרצל 2 בע"מהרצל 2 בע"מ
יעקב פריימן 20, ראשון לציון
סעדוןסעדון
זאב אורלוב 55, פתח תקווה
שווארמה אקספרסשווארמה אקספרס
נחום גולדמן 12, תל אביב יפו
תוצאות נוספות

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה באזור תל אביב והמרכז: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה