חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה באזור הדרום

(19 תוצאות)
נותן שירות באזור הדרום
הפלאפל של איתן
הפלאפל של איתן
טלפון: 076-8019749
נותן שירות באזור הדרום
ייפתח בשעה: 11:00
״עשיתי הזמנה טלפונית, לקח קצת זמן לתפוס אותם , בסופו של דבר המנות היו מוכנות מהר וגם טעימות!!״
נותן שירות באזור הדרום
שוארמה ראש העיר
שוארמה ראש העיר
טלפון: 076-8022638
נותן שירות באזור הדרום
ייפתח בשעה: 09:00
״אני מזמינה הרבה עבור אנשים, אז זה מה שאני שומעת מהם, האוכל די טעים, שירות של השליחים גם בסדר ניקיון של המנות המגיעות טוב, והמחירים עולים בתדירות. תודה על הכל אנו נמשיך להזמין דרככם.״
נותן שירות באזור הדרום
התימני
התימני
טלפון: 076-8606042
נותן שירות באזור הדרום
ייפתח בשעה: 08:00
שווארמה עגל והודו ופלאפל טרי ונקי יום יום רק אצלנו!! מבחר של בשרים על האש, עיסקיות, בבאגטים/פיתות. בר סלטים עשיר, כשר משלוחים באזור.
מסעדת הטאבוןמסעדת הטאבון
ייפתח בשעה: 09:00הגעתם למסעדת הטאבון-אצלנו תהנו משאוורמה איכותית וטרייה מבשר עגל, עוף או הודו לבחירתכם, מגוון שיפודי פרגית, קבב ועוד וכמובן מג
גלריהגלריה
שווארמה בובלילשווארמה בובליל
(1 המלצות)
נותן שירות באזור הדרום
בתאום מראשאכלתי הרבה שווארמות כזאת עוד לא טעמתי
גלריהגלריה
השיפודייה של אטיאסהשיפודייה של אטיאס
(4 המלצות)
נותן שירות באזור הדרום
ייפתח בשעה: 08:00שןוארמה ברמה עולמית
גלריהגלריה
מ.ז אליקוס שווארמה ושיפודים בע"ממ.ז אליקוס שווארמה ושיפודים בע"מ
נותן שירות באזור הדרום
שוארמה בתחנת גריל ישארשוארמה בתחנת גריל ישאר
נותן שירות באזור הדרום
שווארמה שמשונישווארמה שמשוני
נותן שירות באזור הדרום
שווארמה הכל בורא עולםשווארמה הכל בורא עולם
נותן שירות באזור הדרום
ייפתח בשעה: 11:00ברוכים הבאים לשווארמה הכל בורא עולם! שווארמה כשרה למהדרין , שניצל מפנק עם מגוון תוספות וסלטים חופשי ועוד. שירות מקצועי ואיכות
פלאפל שווארמה הכרםפלאפל שווארמה הכרם
נותן שירות באזור הדרום
שווארמה איציקשווארמה איציק
נותן שירות באזור הדרום
שוק עירונישוק עירוני
נותן שירות באזור הדרום
מרכז השווארמהמרכז השווארמה
נותן שירות באזור הדרום
שאוורמה בית קמאשאוורמה בית קמא
נותן שירות באזור הדרום
שניצלייקשניצלייק
נותן שירות באזור הדרום
שווארמה טורושווארמה טורו
נותן שירות באזור הדרום
אליקוסאליקוס
(3 המלצות)
נותן שירות באזור הדרום
ייפתח בשעה: 11:00פצצההה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה באזור הדרום: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה