חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה באבו סנאן

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור אבו סנאן
שווארמה  ג'וד
שווארמה ג'וד
טלפון: 076-8116007
זרזיר, זרזיר
פתוח עד השעה: 23:00
שווארמה גוד בבית זרזיר שווארמה ופלאפל הכי טעימים שיש!!! בשר איכותי, טריות ללא פשרות ומנות מפנקות לכל לקוח! חומוס, פלאפל ושווארמה במחירים נוחים לכל כיס. טעים וטרי. בואו לטעום!
נותן שירות באזור אבו סנאן
שווארמה פרג' FARAJ
שווארמה פרג' FARAJ
טלפון: 076-8616123
מגאר 263 3, מגאר
בתאום מראש
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות, השווארמה הכי טעימה בכפר מגאר והסביבה, עסק משנת 1976, משווארמה עגל והודו, גריל , פלאפל, שניצל ביתי , ציפס, טאבולה וסלטים , משלוחים, טרי ואיכותי בטעם מעולה, שתיה קרה.., נשמח לראותכם בין לקוחותינו, תתקשרו ותיהנו
נותן שירות באזור אבו סנאן
שווארמה ברק
שווארמה ברק
טלפון: 076-8616383
יוסף גרשון 440, עכו
ייפתח מחר בשעה: 00:99
שווארמה ברק מציע מגוון רחב של בשרים החל משווארמה, פלאפל, בשרים על האש, פרגיות, שיפודים ועוד. מחירים נוחים לכל כיס. על איכות וטעם לא מתפשרים! שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו. מבחר רחב של סלטים לבחירה, בפיתה, בלאפה או בבגט. שירותי משלוחים באיזור.

עסקים נוספים נותני שירות באזור אבו סנאן

נותן שירות באזור אבו סנאןשווארמת האחיםשווארמת האחים
(1 המלצות)
ירכא 87 5, ירכא
פתוח עד השעה: 00:00שווארמת האחים - מציעים מגוון רחב של בשרים החל משווארמה, פלאפל, שניצלים, פרגיות, קבב, חזה עוף ועוד. בעלי ותק ומוניטין רב בתחום
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אבו סנאןשווארמה אל אמירשווארמה אל אמיר
כפר גדיידה, גדיידה מכר
פתוח עד השעה: 16:00הנסיך אירועים בע"מ קייטרינג ברמה גבוהה ביותר - כשר - ניתן למצוא אצלנו מגוון של בשר טרי, עופות ומוצרים נוספים באיכות הגבוהה בי
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אבו סנאןשווארמה אסעדשווארמה אסעד
ירכא
פתוח עד השעה: 22:00שווארמה אסעד בעלת מוניטין מ1987! על איכות וטעם לא מתפשרים! שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו. מבחר רחב של סלטים לבחירה,
נותן שירות באזור אבו סנאןציקן בגטציקן בגט
גדיידה מכר
פתוח עד השעה: 00:00ב"ציקן בגט" - מבחר ענק של מאכלים טעימים: מגוון מוקפצים מיוחדים, צלי בקר, שווארמה, תוספות ועוד. אירועים עד 60 איש. בנוסף, בצמו
גלריהגלריה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה באבו סנאן: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה