חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה ברמת השרון

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור רמת השרון
קונדיטוריית קופטי דברי מאפה
קונדיטוריית קופטי דברי מאפה
טלפון: 076-8608826
אפעל 18, פתח תקווה
פתוח 24/7
ייצור שיווק והפצה דברי מאפה ..ללקוחות עסקיים בתי מלון וגם מסעדות ו קייטרינג אין מכירה ליחידים
נותן שירות באזור רמת השרון
דורית וענת עוגות
דורית וענת עוגות
טלפון: 03-5407285
ז'בוטינסקי 13, רמת השרון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
״הזמנתי אצלכן לארוחת החג פשטידות לזנייה, עוגה ועוד. המון תודה!!!! היה טעים ברמות. האורחים ליקקו את האצבעות. מהכל! התלהבו מכל ביס. ( שיבחו אותי כאילו שאני הכנתי את זה.....)כמובן שאני ממליצה ואמשיך להמליץ. עוד כשקניתי מכן במקום הקודם, בניי רצו שוב ושוב את אותן פשטידת. בצדק!!! להתראות בחג הבא...או כששוב יגיעו אורחים.״
נותן שירות באזור רמת השרון
בא לי בורקס - קונדיטוריה
בא לי בורקס - קונדיטוריה
טלפון: 076-8613405
יפת 186, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 06:00
קונדיטוריה היא עסק מתמחה בהכנת ומכירת מאפים, עוגות, בורקס קינוחים . היא יכולה לספק מגוון רחב של מאפים ובורקסים. נשמח לעמוד לשרותכם!
סאברין - קונדיטוריהסאברין - קונדיטוריה
שבטי ישראל 98, רמת השרון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
רולדין , סניף רמת השרוןרולדין , סניף רמת השרון
סוקולוב 37, רמת השרון
דודו אוטמזגין - קונדיטוריה , סניף רמת השרוןדודו אוטמזגין - קונדיטוריה , סניף רמת השרון
אוסישקין 61, רמת השרון
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה ברמת השרון?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה ברמת השרון כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה