חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה במגדל שמס

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור מגדל שמס
אמורי שוקולד
אמורי שוקולד
טלפון: 076-8898630
מג'דל שמס 23 79, מג'דל שמס
ייפתח בשעה: 10:00
״התקשרתי להזמין לבני הקצין המשרת בחרמון, השירות היה מקסים, סבלני, מקצועי, ברוחב לב, מהיר, כל הכהוד״
נותן שירות באזור מגדל שמס
ממתקי אל חטיב
ממתקי אל חטיב
טלפון: 076-8026543
ע'ג'ר 1, ע'ג'ר
ייפתח בשעה: 10:00
הכנאפה הכי טעים באיזור רמת הגולן ! בואו להנות מכנאפה חם ומתוק שמוכן במקום עם גבינה מתקתקה ורכה, נמסה מחום המחבת הלוהטת - מנת קינוח מושלמת טעימה וטרייה מידי יום. כמו כן אצלנו תמצאו את כל המאפים, העוגות והמתוקים בהשראה מודרנית . התקשרו עכשיו ותתענגו על הטעם המיוחד שלנו !!
נותן שירות באזור מגדל שמס
קונדיטוריה קפה נסים
קונדיטוריה קפה נסים
טלפון: 076-8620613
ייפתח בשעה: 10:00
״טעים מאוד״

עסקים נוספים נותני שירות באזור מגדל שמס

נותן שירות באזור מגדל שמסבלוברי- מסעדה חלביתבלוברי- מסעדה חלבית
(1 המלצות)
מרכז איתן 5, קצרין
ייפתח בשעה: 09:00בלוברי - מסעדה (כשרה ) חלבית ,תפריט עשיר. קונדיטוריה ו-15 חדרי אירוח מאובזרים. קונדיטוריה, מסעדה חלבית וחדרי אירוח
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה במגדל שמס?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה במגדל שמס כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה