חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה בגלגוליה

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור גלגוליה
קונדיטוריית קופטי דברי מאפה
קונדיטוריית קופטי דברי מאפה
טלפון: 076-8608826
אפעל 18, פתח תקווה
פתוח 24/7
ייצור שיווק והפצה דברי מאפה ..ללקוחות עסקיים בתי מלון וגם מסעדות ו קייטרינג אין מכירה ליחידים
נותן שירות באזור גלגוליה
לולה בייקרי
לולה בייקרי
טלפון: 076-8883963
הנוטע 22, אבן יהודה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00
לולה בית מאפה בוטיק ייחודי וכשר באבן יהודה, במקום: קונדיטוריה, מעדניית בוטיק, מאפי פטיסרי עוגיות עוגות פסים עוגות ימי הולדת עוגות בחושות עוגות שמרים, פטיפורים - מקרונים ומאפים מיוחדים, כריכים, קישים, ניתן להזמין מגשי אירוח לאירועים קטנים ומשלוחים לאזור.
נותן שירות באזור גלגוליה
מאפיית אל זמאזים - ג'לג'וליה צומת נטר
מאפיית אל זמאזים - ג'לג'וליה צומת נטר
טלפון: 076-8162660
ג'לג'וליה 24, ג'לג'וליה
ייפתח בשעה: 05:00
מאפיית אל זמאזים היא מאפייה אשר שמה הולך לפניה. צוות המאפייה רחב ומקצועי. אצלנו תוכלו למצוא מגוון אינסופי של דברי מאפה טריים, המוכנים מדי יום ביומו: לחמים מסוגים שונים, פיתות, לחמניות, באגטים, לאפות ועוד. שירות אדיב ומקצועי לכל לקוחותינו. אתם מוזמנים לבקר במאפייה!!!

עסקים נוספים נותני שירות באזור גלגוליה

נותן שירות באזור גלגוליהגילוש - כשטעם ויופי נפגשיםגילוש - כשטעם ויופי נפגשים
שמיר 23, ירושלים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מזל טוב! יש חגיגה? מסיבת יום הולדת? אירוע חשוב ומשמח? הגעתם למקום הנכון! קונדיטוריה ביתית, עוגות מעוצבות בטעמים אישיים, מארזי
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור גלגוליהש.ר.קייק סנטר בע"מש.ר.קייק סנטר בע"מ
רוטשילד 54, כפר סבא
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00קונדטוריה בוטיק - עוגות ומאפים חמים וטריים! בכל בוקר אנו אופים במקום מאפים טריים ומובחרים, עוגות, לחמים ועוד בשיטות ייצור חד
חנותחנות
גלריהגלריה
קונדיטוריה אל אמירקונדיטוריה אל אמיר
ג'לג'וליה
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה בגלגוליה?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בגלגוליה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה