חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה בבני ברק

(21 תוצאות)
נותן שירות באזור בני ברק
קונדיטוריית ענבל
קונדיטוריית ענבל
טלפון: 076-8165944
שדרות ירושלים 37, רמת גן
פתוח עד השעה: 20:30
״הכי טעימה שיש״
נותן שירות באזור בני ברק
גביז גודיז
גביז גודיז
טלפון: 076-8117098
אלנבי 31, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 20:00
אצלנו תמצאו עוגיות מושחתות, עוגות גבינה אפויות, עוגות שמרים, עוגות מעוצבות, גלידה סולטו, אייס קפה ועוד... לפרטים והזמנות התקשרו עכשיו! ניתן להזמין מארזים מתוקים לפי בחירת העוגיות האהובות שלנו . משלוח 10 ש"ח מינימיום הזמנה 50 ש"ח
נותן שירות באזור בני ברק
מאפית הצבי
מאפית הצבי
טלפון: 03-6740674
הרב כהנמן 78, בני ברק
פתוח עד השעה: 00:00
״אין על הטעם שלהם״
המאפים של מאיההמאפים של מאיה
(3 המלצות)
ז'בוטינסקי 78, בני ברק
פתוח עד השעה: 23:30נהניתי מהשירות, קיבלתי שירות נעים, המחיר היה מצוין, קיבלתי תמורה לכספי, נהניתי לקנות אצלכם
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור בני ברק

נותן שירות באזור בני ברקבא לי בורקס - קונדיטוריהבא לי בורקס - קונדיטוריה
(1 המלצות)
יפת 186, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 19:00קונדיטוריה היא עסק מתמחה בהכנת ומכירת מאפים, עוגות, בורקס קינוחים . היא יכולה לספק מגוון רחב של מאפים ובורקסים. נשמח לעמוד לש
נותן שירות באזור בני ברקקונדיטוריית קופטי דברי מאפהקונדיטוריית קופטי דברי מאפה
אפעל 18, פתח תקווה
פתוח 24/7ייצור שיווק והפצה דברי מאפה ..ללקוחות עסקיים בתי מלון וגם מסעדות ו קייטרינג אין מכירה ליחידים
גלריהגלריה
קונדיטוריה יוחננוףקונדיטוריה יוחננוף
ירושלים 26, בני ברק
א. ביסקוטי בע"מא. ביסקוטי בע"מ
הירקון 73, בני ברק
מגדניית שפיצרמגדניית שפיצר
חזון אי"ש 2, בני ברק
א. ביסקוטי בע"מא. ביסקוטי בע"מ
הירקון 65, בני ברק
מטעמי שובע שמחות בע"מ, קונדיטוריהמטעמי שובע שמחות בע"מ, קונדיטוריה
(1 המלצות)
שלמה המלך 31, בני ברק
מוצרים ללא גלוטןמוצרים ללא גלוטן
ירושלים 20, בני ברק
א. ביסקוטי - קונדיטוריהא. ביסקוטי - קונדיטוריה
הירקון 65, בני ברק
קונדיטורית שפיצרקונדיטורית שפיצר
חזון אי"ש 2, בני ברק
מטעמי שובע שמחות בע"ממטעמי שובע שמחות בע"מ
(3 המלצות)
הרב נויפלד 15, בני ברק
קונדטורית כץקונדטורית כץ
רבי עקיבא 110, בני ברק
פתוח עד השעה: 22:00
קונדיטורית שימלקונדיטורית שימל
ראב"ד 32, בני ברק
מטעמי שובע שמחות בע"ממטעמי שובע שמחות בע"מ
שלמה המלך 31, בני ברק
א. ביסקוטי בע"מא. ביסקוטי בע"מ
מבצע קדש 68, בני ברק
מיכל גולד בוטיק פטיסרימיכל גולד בוטיק פטיסרי
פתוח עד השעה: 20:00קינוחים, עוגות ומאפים בסטייל, סדנאות קונדיטוריה, עוגות מעוצבות, אירועי בוטיק, שמחות, שבתות ועוד. הכל נעשה באהבה רבה עם שימוש
גלריהגלריה
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה בבני ברק?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בבני ברק כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה