חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה בבית זית

(2 תוצאות)
נותן שירות באזור בית זית
אינגליש קייק- כשר מהדרין
אינגליש קייק- כשר מהדרין
טלפון: 076-8608170
רבקה 19, ירושלים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 06:30
באינגליש קייק תוכלו ליהנות משפע של מארזי עוגיות פריכות, עוגיות מיני נימוחות, עוגיות ללא תוספת סוכר, מקמח מלא וגם ללא גלוטן. נדגיש כי כל עוגייה מיוצרת בעבודת יד, ללא חומרים משמרים ומשפרי אפייה, מה שמייצר בסופו של דבר עוגיות בטעם בייתי ובאיכות גבוהה.
נותן שירות באזור בית זית
גילוש - כשטעם ויופי נפגשים
גילוש - כשטעם ויופי נפגשים
טלפון: 076-8007109
שמיר 23, ירושלים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
מזל טוב! יש חגיגה? מסיבת יום הולדת? אירוע חשוב ומשמח? הגעתם למקום הנכון! קונדיטוריה ביתית, עוגות מעוצבות בטעמים אישיים, מארזי עוגות באיכות ללא פשרות והכל במחירים שפויים השווים לכל כיס, זמינות מלאה, איכות חומרי גלם וטעם. ובנוסף גילוש מעבירה קורסים וסדנאות זילוף.
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה בבית זית?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בבית זית כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה