חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

פלאפל באזור ראש העין הסביבה והשומרון

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
המקום של קושו
המקום של קושו
טלפון: 076-8609101
ברקן 1, ברקן
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
המקום של קושו מזמין אתכם לחומוס הכי טרי טעים באזור, שניצל ארגנטינאי בלחמניות/חלה/פיתה, פלאפל פיתה הכי מפנק שתאכלו וכמובן עם כל התוספות.. כל מה שנשאר זה להתקשר ולהזמין...
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
שווארמה ופלאפל אלסולטאן
שווארמה ופלאפל אלסולטאן
טלפון: 076-8019120
סמיח אלקאסם, טייבה
ייפתח בשעה: 08:00
שווארמה ופלאפל אלסולטאן הינה מסעדה המתמחה באוכל מהיר כגון: פלאפל, שווארמה, המבורגר, שניצל, חומוס, ציפס, מגוון רחב של סלטים טריים שמכינים במקום כל יום, שתיה קרה ועוד. הסועדים נהנים מאווירה חמה ביתית, משפחתית ומאוכל משובח. נשמח לעמוד לשירותכם במקצועיות, ביעילות, באדיבות לשביעות רצונכם המלאה!
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
הפלאפל של ניסן
הפלאפל של ניסן
טלפון: 076-8015406
זכריה משה 4, ראש העין
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״מושלםםם הפלאפל הכי טעים שיש ממליצה בחום ניתן לקנות גם עיסה להכנה עצמית״
פלאפל יהלוםפלאפל יהלום
(3 המלצות)
שמאי 1, אלעד
אחלה מקום
שווארמה ארזאקשווארמה ארזאק
באקה אל גרביה, באקה אל ע'רביה
ייפתח בשעה: 08:00ברוכים הבאים! אהלן וסהלן! מזמינים אתכם לבוא להתפנק בשווארמה הכי טעימה באזור, הכל בפיתה, לאפה, חמגשית או צלחת, פלאפל חם וטרי,

פלאפל הוא אולי סוג האוכל המהיר האהוב והפופולרי ביותר בישראל. כמו בכל עיר, גם באזור ראש העין הסביבה והשומרון תמצאו כמה וכמה דוכנים, שתמיד תהיה ביניהם תחרות על איפה מגישים את המנה הטובה ביותר, עם כמה שיותר סלטים או צ'יפס חופשי או פינוקים אחרים. בשנים האחרונות אנחנו רואים אפילו פלאפל בין דוכני אוכל לאירועים, לצד אוכל תאילנדי או (הלהיט האחרון) לחמניות באן.
אומרים שהוא נולד במצרים, ושם מכינים אותו מפול, אבל בארץ נהוג להכין פלאפל מחומוס, לעיתים בתוספת של סויה או לחם או פרורי לחם. גם צורת הקציצה שונה: בעוד שבמצרים מכינים קציצה עגולה ושטוחה, גדולה יחסית, אצלנו מדובר ב"כדורים" שקוטרם בין ארבעה לחמישה סנטימטרים. 
רוב המקומות ודוכני הפלאפל באזור ראש העין הסביבה והשומרון מכניסים בתערובת הכדורים עצמה רק חומוס ותבלינים, עם מעט כוסברה או פטרוזיליה. מצד שני, יש מקומות ורשתות שמתגאים בסוגים שונים של פלאפל:

  • ירוק – לרוב עם הרבה פטרוזיליה או כוסברה
  • חריף – עם צ'ילי אדום, טחון דק
  • שומשום – תוספת של זרעי שומשום קלויים קלות, שמעניקים לכדור טעמים קצת מתקתקים, שמזכירים טחינה

 

איך מגישים את המנה?

בתור אוכל מהיר ולא כתוספת ליד החומוס, למשל, או בדוכני אוכל לאירועים, דוכני פלאפל מוכרים את המנה בפיתה-כיס רגילה, ולרוב לא בלאפה. 
בפיתה מורחים חומוס, מכניסים שניים או שלושה כדורים ואז מוסיפים סלט טרי וחמוצים, שלושה כדורים נוספים וטחינה. לעיתים מניחים למעלה כדור נוסף, צ'יפס או תפוח אדמה מטוגן בבלילה.
בסך הכול נהוג שיש שישה כדורים רגילים במנה או חמישה כדורים גדולים. אם מזמינים חצי מנה, מקבלים שלושה כדורים. 

 

מה מגישים דוכני פלאפל באזור ראש העין הסביבה והשומרון בתור תוספות?

בהגשה עצמית תוכלו ליהנות מחמוצים וכבושים שונים, סלטים – לרוב כרוב וסלט ירקות קצוץ , טחינה, חריף ועמבה. המהדרין מציעים גם ירקות טריים חתוכים. 

המשך קריאה