חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות מזרחיות באזור ראש העין הסביבה והשומרון

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
מסעדת בנדורה וסומסום
מסעדת בנדורה וסומסום
טלפון: 03-5255119
אזור תעשייה לב הארץ, ראש העין
פתוח עד השעה: 17:00
מסעדה מזרחית מגוון של בשרים איכותיים, במקום נמצאת גם מאפיה עם כל סוגי המאפים.
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
פלפלה בע"מ
פלפלה בע"מ
טלפון: 076-8007210
4, כפר קאסם
פתוח עד השעה: 23:00
בואו לאכול וליהנות במסעדה שלנו בכפר קאסם. מסעדת גריל על האש, דגים, פירות ים ואוכל מזרחי, תפריט עשיר ומגוון בקו כפרי. צוות עובדים אדיב שיעניק לכם שירות מסור לחוויה מדהימה! המסעדה נמצאית ברחוב עבד אלכרים קאסם, כפר קאסם. להזמנת מקומות התקשרו עכשיו!
קסם הקוסקוס - שמרית שאולקסם הקוסקוס - שמרית שאול
(3 המלצות)
עמל 5, ראש העין
סוף הדרך!!!!
גריל שאיב עבדגריל שאיב עבד
(3 המלצות)
אל קודס 1, באקה אל ע'רביה
פתוח עד השעה: 00:00מחפשים מסעדה מזרחית מעולה?מסעדת בשרים על האש? הגעתם למקום הנכון! גריל שאיב עבד מסעדה מזרחית עם מגוון של בשרים על האש חומוס סל
גריל שאיב - מסעדהגריל שאיב - מסעדה
באקה אל ע'רביה
תפריט עסקי ממוצע המחירים כוללים מע"מ וללא שירות35 - 74 ₪
סלט - לא חומוס (כראשונה) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות12 - 17 ₪
חומוס המחירים כוללים מע"מ וללא שירות16 - 25 ₪
ממולאים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות20 - 25 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוכל מקומי, טרי ובריא, שאהוב על כל המגזרים באוכלוסיה: זה סוג התפריט שתמצאו במסעדות מזרחיות מכל הסוגים והמינים, בכל חלקי הארץ – מצפון עד דרום.
אצל רבים, מסעדות מזרחיות הן שם כולל לסוגים שונים של מסעדות שמגישות אוכל שמקורו במזרח התיכון. זה לא ממש נכון.

ההבדל בין מסעדות עם אוכל מזרחי למסעדות מזרחיות באזור ראש העין הסביבה והשומרון

מסעדות מרוקאיות מגישות מאכלים מבושלים, בהרבה מקרים, לצד מאכלי דגים; דומה מאוד לטריפוליטאיות.
מסעדות שמגישות מאכלים עיראקיים מגישות קובה מסוגים רבים, מרקים שונים וגם שיפודים. מסעדות תימניות הן אולי השונות ביותר ממסעדות מזרחיות קלאסיות, כי עיקר התפריט שלהן מבוסס על בצק, והאוכל שמוגש בהן נחשב הרבה יותר "מהיר" ופשוט.
כאשר אנחנו מדברים על מסעדות מזרחיות צריך להתייחס יותר למקומות בהם מוגש לרוב לאוכל ערבי-מקומי, או שמקורו במטבח הלבנוני. רבות מהן נמצאות בערים המעורבות ובכפרים במגזר הערבי והן תהיינה פתוחות בכל ימות השבוע.
מבחינת סוגי מנות, חשוב לזכור שמטבחים אלה מבוססים על מנות בשריות מבושלות ועל ירקות ממולאים בשר ואורז. בנוסף, גם כאן אפשר יהיה לקבל שיפודים מסוגים שונים, קבאב, פרגיות ומגוון חלקי פנים. התוספות המקובלות הן אורז, צ'יפס וסלט קצוץ.

אין מסעדה מזרחית באזור ראש העין הסביבה והשומרון בלי מזטים

או "סלטים", כפי שאנחנו מכנים את המנות הראשונות הקטנות, שמוגשות לשולחן עם הגשת התפריט או אחרי בחירת המנות העיקריות. מנות אלה כוללות חומוס וטחינה וסלטים שונים שמבוססים על ירקות עונתיים. התוספות שנוספו כאן לאחרונה, אך לא קשורות בכלל במטבח הערבי המסורתי, הן תירס במיונז וסלט ביצים.
בכל מה שקשור במחיר המנות במסעדות מזרחיות או אפילו מסעדות מרוקאיות (ובטח שבמסעדות תימניות), הרי שהמחירים הם תמיד סבירים. עלות ארוחה בסיסית אך מלאה לאדם במסעדה מזרחית טובה תהיה בסביבות 75 – 100 ש"ח.

המשך קריאה