חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות מאכלי ים ביד בנימין

(2 תוצאות)
נותן שירות באזור יד בנימין
Bavaria Beer and Food
Bavaria Beer and Food
טלפון: 076-8019141
תש"ח 5, אשדוד
פתוח עד השעה: 00:00
Bavaria Beer And Food - מסעדה גרמנית באשדוד - כל סוגי הבשרים, סלטים, דגים, בירות, אלכוהול, נקנקיות, קינוחים ועוד. בואו רעבים!
נותן שירות באזור יד בנימין
מסעדת פטרה
מסעדת פטרה
טלפון: 076-8006051
שדרות משה דיין 1, אשדוד
פתוח עד השעה: 00:30
מסעדת פטרה – מוסד קולינארי מוביל בישראל המציע תפריט אוכל גיאורגי, שאינו כשר. המסעדה, בבעלות המסעדן סימו בן חובל והיא כוללת מגוון מאפים ותבשילים מן המטבח הגרוזיני המסורתי, לצד מנות אירופאיות קלאסיות מהדגה הימית, פירות ים ובשרים משובחים. כל המנות מיוצרות על ידי טבחים המתמחים באוכל הגיאורגי. הבצקים מיוצרים במקום ונאפים בתוך תנור אבן כנהוג בגיאורגיה, התבשילים והמילויים מקורם במתכונים עתיקים והטריות מורגשת בכל מנה ומנה. פטרה, ממוקמת על הקו הראשון לים, בחוף הקשתות באשדוד והיא טבולה בצמחייה ירוקה ובאווירה פסטורלית ונעימה. נשמח לארח אתכם ולהעניק לכם שירות חם ואדיב. טל' 08-8651610

מסעדות פירות ים ביד בנימין מהוות אופציה מצוינת למי שרוצים לאכול אוכל מקורי וטעים שלא מבוסס בהכרח על בשר או עוף. מנות של פירות ים אפשר למצוא במגוון סגנונות, מהמטבחים של אירופה הקלאסית ועד דרום מזרח אסיה.
פירות הכוונה למגוון שלם של יצורים ימיים, שחיים במים מתוקים או מים מלוחים. הסוג הקלאסי, המוכר אולי ביותר הוא השרימפ (ברבים - שרימפס): זהו סוג של חסילון בעל שריון יחסית רך, שקל לבשל ולקלף. טעמיו יחסית ניטרליים ועדינים, והוא מקבל בקלות כל טעם שרוצים לתת לו: מחמאה ושום ועד טעמי קארי הודי או תאילנדי. 
הסוג הנפוץ השני של פירות ים,  כאלה שיגישו לכם בכל מסעדת דגים, הוא הקלמארי: ברוב המקרים מדובר בפרוסות בצורת טבעת שנחתכות מדיונונים קטנים. נהוג לאכול גם את הזרועות, כאשר הן מטוגנות בבלילה או כבושות. 
הסוג השלישי שמוכר מאוד הוא הצדפות: מולים קטנים או צדפות ים גדולות יותר. את הראשונים נהוג לבשל ברוטב של חמאה ויין, עם הרבה שום, ואת האחרונים מגישים כאשר הם טריים מאד, עם מעט בצל או טוויסט של לימון. 

 

איך למצוא מסעדת פירות ים מומלצת ביד בנימין?

פירות ים הם מוצרי מזון מאוד רגישים. רובם לא מגיעים מהים שלנו ולכן הם מגיעים לארץ בשתי שיטות עיקריות: 
.1    קפואים, לרוב מהמזרח הרחוק או מדרום אמריקה.
.2    טריים, לרוב בהטסה יומית מאירופה. לרוב מדובר צדפות וגם סרטנים מסוגים שונים.
חפשו מקומות שבהם התחלופה גבוהה יחסית, שיש בהם הרבה סועדים, כך שהמנות טריות. כמו במסעדת דגים, גם במסעדת פירות ים ביד בנימין רצוי לשאול מה מקור המנה שאתם אוכלים: האם המוצרים טריים, או שמקורם במוצרים מוקפאים.

המשך קריאה