חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות דגים בבת ים

(3 תוצאות)
נותן שירות באזור בת ים
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור בת ים
חצר גולדמן
חצר גולדמן
טלפון: 03-6822111
גולדמן נחום 6, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 10:30
״יופי של מקום נוף נהדר ואוכל מעולה״
תאיו שף דגים - מסעדהתאיו שף דגים - מסעדה
(1 המלצות)
דרך בן גוריון 138, בת ים
תפריט עסקי ממוצע שבו מנות דגים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות80 - 100 ₪
סלטים לאדם המחירים כוללים מע"מ וללא שירות35 - 45 ₪
מנות ראשונות קטנות (טאפאס) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות20 - 25 ₪
מנות ראשונות רגילות המחירים כוללים מע"מ וללא שירות25 - 50 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר בבת ים הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

מה מגישים במסעדות דגים בבת ים? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים בבת ים הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.

המשך קריאה