חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות דגים באזור ראש העין הסביבה והשומרון

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
ייפתח בשעה: 08:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
בני הדייג - קלנסווה
בני הדייג - קלנסווה
טלפון: 076-8885227
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
ייפתח בשעה: 12:00
לפעמים כל מה שצריך בצלחת זה דג, ושיהיה טעים, טרי, עשוי בקפידה ועסיסי! אין פשרות, אין באמצע - הכי טוב עבורכם! ראשונות דגים דגים במשקל מנות ילדים* בשרים פירות ים וכמובן קינוחים. אצל בני הדייג ניתן לערוך אירועים בכל שעות היום ,אירועי בוקר ,אירועי צהריים וערב. המקום מכיל עד 200 איש . מגוון רחב של מנות לבחירה, כולל מנות ראשונות ,סלטים וקינוחים הנעשים במקום ע"י השף שלנו. ניתן לעשות הזמנות מראש, לפרטים נוספים חייגו עכשיו.
אידרהאידרה
שיזף 3, ראש העין
מסעדת ביסאןמסעדת ביסאן
(1 המלצות)
בקה 17 11, באקה אל גרביה
ייפתח בשעה: 09:00סלטים טריים, דגים מאד טעמים, מאכלי ים מצויינים
גלריהגלריה
תפריט עסקי ממוצע שבו מנות דגים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות80 - 100 ₪
סלטים לאדם המחירים כוללים מע"מ וללא שירות35 - 45 ₪
מנות ראשונות קטנות (טאפאס) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות20 - 25 ₪
מנות ראשונות רגילות המחירים כוללים מע"מ וללא שירות25 - 50 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר באזור ראש העין הסביבה והשומרון הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

מה מגישים במסעדות דגים באזור ראש העין הסביבה והשומרון? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים באזור ראש העין הסביבה והשומרון הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.

המשך קריאה