חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בקרית עקרון

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור קרית עקרון
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור קרית עקרון
קסבה - בשר על גחלים במודיעין
קסבה - בשר על גחלים במודיעין
טלפון: 076-8613551
דם המכבים 55, מודיעין מכבים רעות
פתוח עד השעה: 23:30
״אין אין על המקום הזה בעלי המקום מקסימים אווירה מעולה ושלא נדבר על האוכל איזה אוכל טעים חוויה אדירה אני ממליץ״
נותן שירות באזור קרית עקרון
מו ומו - מסעדה ואטליז
מו ומו - מסעדה ואטליז
טלפון: 076-8609227
הרצל 177, רחובות
פתוח עד השעה: 22:30
באחד מהמבנים הישנים והיפים של העיר רחובות, נמצא השילוב המושלם עבור אוהבי הבשר: אטליז ומסעדה. המו ומו החל כאטליז משפחתי ואיכותי המתמחה בבשרים לפני כ 30 שנה. כעבור עשור נוספה המסעדה ובה ניתן ליהנות מתוצרי האטליז, שזוכים ליחס ולכבוד הראוי ומבטיחים טריות ואיכות בכל מנה.

עסקים נוספים נותני שירות באזור קרית עקרון

נותן שירות באזור קרית עקרוןפאפוס בשריםפאפוס בשרים
(4 המלצות)
גבריאלוב 38, רחובות
פתוח עד השעה: 22:30טעים , טרי , נקי והמנות גדולות .
גלריהגלריה
נותן שירות באזור קרית עקרוןנעורה בואדי - מסעדת בשרים ודגים באבו גושנעורה בואדי - מסעדת בשרים ודגים באבו גוש
הוואדי, אבו גוש
נעורה מקום פסטורלי, הטובל בגינות מרהיבות ומפלי מים, אל מול נוף עוצר נשימה ועם אוכל שמשאיר טעם של עוד.... שירות ואיכות מעל
אתראתר
נותן שירות באזור קרית עקרוןמסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
ייפתח מחר בשעה: 12:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בקרית עקרון מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בקרית עקרון ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בקרית עקרון מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בקרית עקרון: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה