חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בערערה

(10 תוצאות)
נותן שירות באזור ערערה
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור ערערה
בני הדייג - קלנסווה
בני הדייג - קלנסווה
טלפון: 076-8885227
אזור צפוני 15, קלנסווה
ייפתח בשעה: 12:00
לפעמים כל מה שצריך בצלחת זה דג, ושיהיה טעים, טרי, עשוי בקפידה ועסיסי! אין פשרות, אין באמצע - הכי טוב עבורכם! ראשונות דגים דגים במשקל מנות ילדים* בשרים פירות ים וכמובן קינוחים. אצל בני הדייג ניתן לערוך אירועים בכל שעות היום ,אירועי בוקר ,אירועי צהריים וערב. המקום מכיל עד 200 איש . מגוון רחב של מנות לבחירה, כולל מנות ראשונות ,סלטים וקינוחים הנעשים במקום ע"י השף שלנו. ניתן לעשות הזמנות מראש, לפרטים נוספים חייגו עכשיו.
נותן שירות באזור ערערה
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
טלפון: 076-8608118
מפ"י 5, נתניה
בתאום מראש
״הכי טוב שיש״
מסעדת דארנא ערערהמסעדת דארנא ערערה
ערערה 1, ערערה
בתאום מראשברוכים הבאים למסעדת דרנא! תפריט עשיר של בשרים, מאכלי ים, דגים, מנות היישר מהמטבח האיטלקי, ארוחות בוקר ועוד ים פינוקים... כולל
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור ערערה

נותן שירות באזור ערערהMeatland rest   barMeatland rest bar
(1 המלצות)
ז'בוטינסקי 2, נתניה
בתאום מראשבשרים איכותיים מוגש בצורה מדהימה,והמקום עצמו נוח מיזוג נעים ומעוצב יפה
גלריהגלריה
נותן שירות באזור ערערהמסעדת נוף הוואדי עין חודמסעדת נוף הוואדי עין חוד
עין חוד 1, עין חוד
בתאום מראשבמסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנ
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור ערערהקפה שטמפפרקפה שטמפפר
שטמפפר 6, נתניה
בתאום מראשקפה שטמפפר סניף נתניה אתכם כבר הרבה מאוד זמן ומגיש לכם מארוחות בוקר מפקנות ועד גריל בשרים ומנות ווק. מחכים לכם צוות אדיב ותפר
נותן שירות באזור ערערהשאזילי מסעדה בשרית חדשה בסכניןשאזילי מסעדה בשרית חדשה בסכנין
סכנין 4498, סכנין
בתאום מראשמסעדה בשרית בסגנון ים תיכוני. פתוח בכל ימות השבוע מ 12:00 ועד 00:00 ואחרון הלקוחות. יש להתקשר על מנת להזמין מקום. המסעדה נמצא
נותן שירות באזור ערערהמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האשמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האש
ברל כצנלסון 25, הרצליה
ייפתח בשעה: 09:00תפריט עשיר ומשובח של אוכל תימני מקורי אשר מוכן במקום.לא מדובר רק במלאווח וגחנון(שכמובן מוצעים גם הם בתפריט ושאיכותם גבוהה..)
אתראתר
מדאפתנה, דאלית אל-כרמלמדאפתנה, דאלית אל-כרמל
(2 המלצות)
דאלית אל-כרמל, עיר כרמל
ייפתח בשעה: 09:00היה כיף טעים ונעים, פלטת בשרים מצוינת
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בערערה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בערערה ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בערערה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בערערה: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה