חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בכפר קאסם

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור כפר קאסם
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור כפר קאסם
מסעדת בנדורה וסומסום
מסעדת בנדורה וסומסום
טלפון: 03-5255119
אזור תעשייה לב הארץ, ראש העין
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
מסעדה מזרחית מגוון של בשרים איכותיים, במקום נמצאת גם מאפיה עם כל סוגי המאפים.
נותן שירות באזור כפר קאסם
בני הדייג - קלנסווה
בני הדייג - קלנסווה
טלפון: 076-8885227
אזור צפוני 15, קלנסווה
ייפתח בשעה: 12:00
לפעמים כל מה שצריך בצלחת זה דג, ושיהיה טעים, טרי, עשוי בקפידה ועסיסי! אין פשרות, אין באמצע - הכי טוב עבורכם! ראשונות דגים דגים במשקל מנות ילדים* בשרים פירות ים וכמובן קינוחים. אצל בני הדייג ניתן לערוך אירועים בכל שעות היום ,אירועי בוקר ,אירועי צהריים וערב. המקום מכיל עד 200 איש . מגוון רחב של מנות לבחירה, כולל מנות ראשונות ,סלטים וקינוחים הנעשים במקום ע"י השף שלנו. ניתן לעשות הזמנות מראש, לפרטים נוספים חייגו עכשיו.
מאכלי אבו מחפודמאכלי אבו מחפוד
כפר קאסם 837, כפר קאסם
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בכפר קאסם מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בכפר קאסם ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בכפר קאסם מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בכפר קאסם: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה