חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בגדיידה מכר

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור גדיידה מכר
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור גדיידה מכר
קיטרינג איש מצליח
קיטרינג איש מצליח
טלפון: 076-8016325
שכונת אזור תעשייה שער נעמן 1, עכו
פתוח עד השעה: 16:00
״בעל הקייטרינג נהדר. האורחים התלהבו מהאוכל הטעים. מומלץ ביותר 🙏״
נותן שירות באזור גדיידה מכר
שווארמה ברק
שווארמה ברק
טלפון: 076-8616383
יוסף גרשון 440, עכו
ייפתח בשעה: 12:00
שווארמה ברק מציע מגוון רחב של בשרים החל משווארמה, פלאפל, בשרים על האש, פרגיות, שיפודים ועוד. מחירים נוחים לכל כיס. על איכות וטעם לא מתפשרים! שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו. מבחר רחב של סלטים לבחירה, בפיתה, בלאפה או בבגט. שירותי משלוחים באיזור.

עסקים נוספים נותני שירות באזור גדיידה מכר

נותן שירות באזור גדיידה מכרMurano מסעדת מוראנו - מעיליאMurano מסעדת מוראנו - מעיליא
מעיליא 75 76, מעיליא
ייפתח בשעה: 12:00מסעדת מוראנו הדובדבן שבקצפת : בשעה טובה נפתחה מסעדה חדשה בגליל העליון מסעדת מוראנו לפני כפר מעיליא בכביש 89 על גבעת אלרא
גלריהגלריה
נותן שירות באזור גדיידה מכרמסעדת הנחל - עלי עדווי - מסעדה מזרחיתמסעדת הנחל - עלי עדווי - מסעדה מזרחית
(1 המלצות)
אורחן מגידו 1, מגידו
פתוח עד השעה: 23:00סביר נחמד
גלריהגלריה
נותן שירות באזור גדיידה מכרמסעדת הר הארימסעדת הר הארי
(2 המלצות)
בית ג'ן 1, בית ג'ן
פתוח עד השעה: 20:30אין דברים כאלה .. אוכל טעים שירות מצוין אחלה אנשים
גלריהגלריה
מדאפתנה, דאלית אל-כרמלמדאפתנה, דאלית אל-כרמל
(1 המלצות)
דאלית אל-כרמל, עיר כרמל
פתוח עד השעה: 22:00קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בגדיידה מכר מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בגדיידה מכר ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בגדיידה מכר מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בגדיידה מכר: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה