חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באתגר

(10 תוצאות)
נותן שירות באזור אתגר
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור אתגר
מסעדת אלף לילה ולילה
מסעדת אלף לילה ולילה
טלפון: 076-8166610
עראבה 310 103, עראבה
ייפתח בשעה: 12:00
מסעדה מיזרחית ומסעדת דגים, פירות ים, בשר מעושן, מקצועיות ואמינות ברמה גבוהה, תתקשרו ותהנו ! من مطبخنا بدأت حكاية الرواية , ومن ليالي السهر والسمر بدأت أعجوبة المكان, جلسات عائلية راقية, أطباق م ميزة وأرا يل شامية, عرابة , المدخل الشرقي,
נותן שירות באזור אתגר
על המנגל - גריל בר ישראלי
על המנגל - גריל בר ישראלי
טלפון: 076-8881712
הנשיא וייצמן 17, עפולה
פתוח עד השעה: 23:30
מסעדת בשרים באוירה ביתית - כל המוצרים בהשגחת הבד"צ כשר למהדרין - מנה עיסקית מפנקת בליווי מבחר סלטים וחציל עם טחינה במרכז השולחן, כולל שתייה אישית, שווארמה, אנטריקוט, פרגיות, לבבות, מעורב ירושלמי אמיתי, כבד, קבב ביתי, שניצל, חזה עוף, צלעות טלה, חנייה בשפע, נגישות לנכים. ניתן לקיים אירועים וכנסים בתיאום מראש

עסקים נוספים נותני שירות באזור אתגר

נותן שירות באזור אתגרמסעדת ראימסעדת ראי
רמה-67 45, ראמה
בתאום מראשאדיב וצוות המסעדה מזמינים אתכם להנות ממטעמים מהמטבח הבולגרי, מבחר עשיר של בשרים ואוכל מקומי אותנטי, פתוח כל ימות השבוע...
אתראתר
נותן שירות באזור אתגרמסעדת השף איאד כפר כנאמסעדת השף איאד כפר כנא
(1 המלצות)
כפר כנא 70 13, כפר כנא
ייפתח בשעה: 12:00רעבים? בואו אלינו לחגיגה של בשרים! מסעדת בשרים משובחים בכפר כנא, מגוון עשיר של בשרים על האש, פרגיות, עלי גפן, סטייקים ועוד.
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אתגרמסעדת הנחל - עלי עדווי - מסעדה מזרחיתמסעדת הנחל - עלי עדווי - מסעדה מזרחית
(1 המלצות)
אורחן מגידו 1, מגידו
פתוח עד השעה: 23:00סביר נחמד
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אתגרמסעדת אל עותמאני בע"ממסעדת אל עותמאני בע"מ
טמרה 7963, טמרה
ייפתח בשעה: 11:00בואו למסעדה שלנו לחגיגה של בשרים! מסעדה בשרית בטמרה, מטבח מזרחי אותנטי, עופות על גחלים, בשרים משובחים, דגים, פירות ים וסלטים
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אתגרבציר 66 מסעדת בראסרי כשרהבציר 66 מסעדת בראסרי כשרה
(1 המלצות)
שדרות קק"ל 1, כפר תבור
ייפתח בשעה: 12:00מקום נחמד פסטורלי נעים
אתראתר
נותן שירות באזור אתגרמאמא קלרהמאמא קלרה
(1 המלצות)
אזור התעשיה 2, קצרין
פתוח עד השעה: 18:00מאמא קלרה I מסעדת בשר I קייטרינג I משלוחים I קצרין והסביבה מסעדת פועלים בשרית I קייטרינג I משלוחים -חוויה של פוד טראק מגיע
נותן שירות באזור אתגרצ'ירס בר כרמיאלצ'ירס בר כרמיאל
(2 המלצות)
שדרות קק"ל 1, כרמיאל
ייפתח בשעה: 15:00הכי טעים בעולם
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באתגר מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באתגר ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באתגר מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באתגר: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה