חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באחיעזר

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור אחיעזר
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור אחיעזר
מפגש שלהבת-גיא
מפגש שלהבת-גיא
טלפון: 076-8023319
מרדכי בן פורת 88, אור יהודה
בתאום מראש
״אחלה מסעדה אוכל טעים שירות מעולה במחיר שווה ממליץ בחום״
נותן שירות באזור אחיעזר
נעורה בואדי - מסעדת בשרים ודגים באבו גוש
נעורה בואדי - מסעדת בשרים ודגים באבו גוש
טלפון: 076-8608223
הוואדי, אבו גוש
נעורה מקום פסטורלי, הטובל בגינות מרהיבות ומפלי מים, אל מול נוף עוצר נשימה ועם אוכל שמשאיר טעם של עוד.... שירות ואיכות מעל לכל

עסקים נוספים נותני שירות באזור אחיעזר

נותן שירות באזור אחיעזרפאוזה קייטרינגפאוזה קייטרינג
דרך מאיר וייסגל 2, רחובות
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00פאוזה קייטרינג מספקת שירותי קייטרינג באיכות גבוהה באזור רחובות והסביבה. ניתן לבצע הזמנות בימים א-ה בין השעות 08:00 ל-20:00 וב
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אחיעזרמסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
פתוח עד השעה: 22:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באחיעזר מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באחיעזר ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באחיעזר מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באחיעזר: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה