חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באזור ים המלח

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור ים המלח
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
נותן שירות באזור ים המלח
פתוח עד השעה: 17:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור ים המלח
מסעדת הצ'אנס - הצ'אנס האחרון
מסעדת הצ'אנס - הצ'אנס האחרון
טלפון: 076-8022144
כביש 1, אלמוג
ייפתח בשעה: 00:00
״אדיבות נדיבות וארוחה מצוינת״
נותן שירות באזור ים המלח
מיקאסה - מסעדה איטלקית
מיקאסה - מסעדה איטלקית
טלפון: 076-8881618
ורד יריחו, ורד יריחו
ייפתח בשעה: 10:00
״איזה מתוקים הזמנתי משלוח לקליה,8 מגשי פיצה ו30 בירות עם ברכה קטנה והכל הגיע מהמם,בדיוק בזמן וטעים ברמות תודה גל ואורלי על הסבלנות והאכפתיות אמליץ לכל מי שאוכל״
טאג' מאהלטאג' מאהל
נוה זהר 66, ים המלח
ייפתח בשעה: 12:00מסעדת בשרים מזרחית במקום הכי נמוך בעולם נמצא המקום עם האנרגיות הכי גבוהות. טאג' מאהל סהרה מציעים לכם אירוח ייחודי המשלב בין
אתראתר
אור הירחאור הירח
צומת אלמוג 1, אלמוג
ייפתח בשעה: 09:00מסעדת אור הירח היא מסעדת ברביקיו שמגישה בשרים, עוף,דג על האש, סלטים ומרקים, אנו ממליצים לכם לבוא ולנסות את הטעם של הגריל, הפס
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באזור ים המלח מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באזור ים המלח ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באזור ים המלח מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באזור ים המלח: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה