חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באזור באר שבע והנגב

(13 תוצאות)
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
פתוח עד השעה: 16:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
מסעדת על הגריל
מסעדת על הגריל
טלפון: 076-8026947
בורנשטיין צבי 17, ירוחם
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
״אחלה ממש טעים״
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
אווזי הזהב
אווזי הזהב
טלפון: 08-6287675
חברון 60, באר שבע
פתוח עד השעה: 23:30
״טעים.נקי .קצת רעש״
"בגט בגט" - שניצל חם וטרי (יש משלוחים)"בגט בגט" - שניצל חם וטרי (יש משלוחים)
(3 המלצות)
הצאלה 54, דימונה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00שרות מעולה אוכל טעים ונקי
אגאדיר בר בורגר - סניף באר שבעאגאדיר בר בורגר - סניף באר שבע
(2 המלצות)
שד בן גוריון 2, באר שבע
פתוח עד השעה: 03:00הכי טעים אתה 10
אתראתר
השיפודייה של אטיאסהשיפודייה של אטיאס
(4 המלצות)
אברהם אבינו 21, באר שבע
פתוח עד השעה: 23:00שןוארמה ברמה עולמית
גלריהגלריה
מאמא צביה קייטרינג/ מסעדהמאמא צביה קייטרינג/ מסעדה
(4 המלצות)
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
פתוח עד השעה: 08:00רוצהה לפרגן להם מכל הלבב ,שירות מדהים ומזמין, הקוסקוס נדיררר!!אין ספק שאעבור בנתיבות יכנס ויאכל אצל מאמא צביה😋😋
גלריהגלריה
הפרה - נוי גוברהפרה - נוי גובר
מבצע נחשון 60, באר שבע
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
X.O burgerX.O burger
(1 המלצות)
חגלה 25, באר שבע
פתוח עד השעה: 03:00חבל על הזמן ממליץ בחום
אתראתר
ביס בורגרביס בורגר
מרכז מסחרי חדש 18, דימונה
נבו ברקנבו ברק
הר ארדון 2, מצפה רמון
פאפא לאון ראגרפאפא לאון ראגר
דרך הנשיאים 55, באר שבע
פתוח עד השעה: 01:00אצלנו תאכלו את כל הבשרים, בשר טלה, אנטריקוט ועוד בשרים טריים חמים טעימים ושווים, בבאר שבע. שווארמות עם טורטיה מבשר בקר, מפרג
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באזור באר שבע והנגב מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באזור באר שבע והנגב ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באזור באר שבע והנגב מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באזור באר שבע והנגב: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה