חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באום אל קוטוף

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור אום אל קוטוף
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור אום אל קוטוף
Meatland rest   bar
Meatland rest bar
טלפון: 076-8612931
ז'בוטינסקי 2, נתניה
בתאום מראש
״בשרים איכותיים מוגש בצורה מדהימה,והמקום עצמו נוח מיזוג נעים ומעוצב יפה״
נותן שירות באזור אום אל קוטוף
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
שיפודי רחמים שמחה ובניו נתניה
טלפון: 076-8608118
מפ"י 5, נתניה
בתאום מראש
״הכי טוב שיש״

עסקים נוספים נותני שירות באזור אום אל קוטוף

נותן שירות באזור אום אל קוטוףקפה שטמפפרקפה שטמפפר
שטמפפר 6, נתניה
בתאום מראשקפה שטמפפר סניף נתניה אתכם כבר הרבה מאוד זמן ומגיש לכם מארוחות בוקר מפקנות ועד גריל בשרים ומנות ווק. מחכים לכם צוות אדיב ותפר
נותן שירות באזור אום אל קוטוףמסעדת נוף הוואדי עין חודמסעדת נוף הוואדי עין חוד
עין חוד 1, עין חוד
בתאום מראשבמסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנ
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אום אל קוטוףמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האשמסעדת צארום-מסעדה תימנית ובשרים על האש
ברל כצנלסון 25, הרצליה
פתוח עד השעה: 22:00תפריט עשיר ומשובח של אוכל תימני מקורי אשר מוכן במקום.לא מדובר רק במלאווח וגחנון(שכמובן מוצעים גם הם בתפריט ושאיכותם גבוהה..)
אתראתר
מדאפתנה, דאלית אל-כרמלמדאפתנה, דאלית אל-כרמל
(1 המלצות)
דאלית אל-כרמל, עיר כרמל
פתוח עד השעה: 22:00קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באום אל קוטוף מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באום אל קוטוף ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באום אל קוטוף מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באום אל קוטוף: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה