חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בתל אביב יפו

(35 תוצאות)
נותן שירות באזור תל אביב יפו
ארנסטו - מסעדה איטלקית
ארנסטו - מסעדה איטלקית
טלפון: 076-8166903
בן יהודה 90, תל אביב יפו
בתאום מראש
״מסעדה איטלקית ביתית מעולה,השירות מיקצועי מהיר ומפנק, המנות מצויינות וגדולות,מחירים נוחים,סיבה טובה לחזור שוב למסעדה ולהנות״
נותן שירות באזור תל אביב יפו
ברקה פסטות וסלטים
ברקה פסטות וסלטים
טלפון: 076-8023585
המצודה 8, אזור
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
מחפשים פיצה? פסטה? סלטים? מצויין, הגעתם למקום הנכון! ברקה פסטות וסלטים- האוכל האיטלקי הכי טעים וטרי. משלוחים לחולון, בת ים, ראשלצ, בית דגן, תל אביב ומשמר השבעה (מינימום 100 ש"ח). לפרטים נוספים התקשרו כעת.
נותן שירות באזור תל אביב יפו
רנו אמיליה
רנו אמיליה
טלפון: 076-8896862
דרך אבא הלל 7, רמת גן
פתוח עד השעה: 23:00
״השניצל הכי טעים ! תמיד מציל אותי כשאני רעב !״
פרונטו מסעדות בע"מפרונטו מסעדות בע"מ
הרצל 4, תל אביב יפו
מסעדה פרונטו- מסעדה איטלקית מטבח איטלקי
אתראתר
SICILIASICILIA
רציף העלייה השניי 101, תל אביב יפו
פתוח 24/7סיציליה הוא שמה של מסעדה איטלקית השוכנת בנמל יפו – ממש על רקע נופי הנמל והסירות, הגלים והשקיעות. נוסף לזירת הבילויים הנעימה

עסקים נוספים נותני שירות באזור תל אביב יפו

נותן שירות באזור תל אביב יפוג'חנון קולג'חנון קול
ז'בוטינסקי 20, רמת גן
פתוח עד השעה: 02:00גחנון קול - זה לא רק גחנון! חלוצת מסעדות הגחנון בישראל עם מטבח תימני אותנטי מציעה תפריט עשיר ורחב. מנת הדגל היא כמובן הגחנון
אתראתר
נותן שירות באזור תל אביב יפוMAMA gregMAMA greg
(9 המלצות)
ביל"ו 2, רחובות
פתוח עד השעה: 22:00היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ו
גלריהגלריה
פסטה פלייס בע"מפסטה פלייס בע"מ
אבן גבירול 142, תל אביב יפו
רויטגל פסטה בררויטגל פסטה בר
אלוף קלמן מגן 3, תל אביב יפו
נובו גוסטו בע"מנובו גוסטו בע"מ
פרישמן 90, תל אביב יפו
פסטה ברפסטה בר
דרך מנחם בגין 132, תל אביב יפו
ג'רדינו בלוג'רדינו בלו
קהילת לבוב 24, תל אביב יפו
ייפתח מחר בשעה: 10:00מסעדת שף איטלקית באווירה כפרית ואינטימית בשכונת הדר יוסף שבתל אביב. בתפריט של השף אנני בן קד תוכלו למצוא פיצות ופסטות טריות
מל ומישל בע"מ - מסעדהמל ומישל בע"מ - מסעדה
(2 המלצות)
בן יהודה 155, תל אביב יפו
אווירה נעימה ורומנטית. שירות מעולה ואוכל ברמה אירופאית. אחת המסעדות הטובות שאכלנו בהן.
טוטו - מסעדת שףטוטו - מסעדת שף
(1 המלצות)
ברקוביץ' 4, תל אביב יפו
פנה - ברפנה - בר
בוגרשוב 21, תל אביב יפו
מינדי בר יהודה בע"ממינדי בר יהודה בע"מ
(4 המלצות)
בן יהודה 90, תל אביב יפו
פסטה ויאה בע"מפסטה ויאה בע"מ
אבן גבירול 142, תל אביב יפו
פניני לילוש - מסעדה איטלקיתפניני לילוש - מסעדה איטלקית
פרישמן 73, תל אביב יפו
לה קוצ'ה - ליבוביץ נחוםלה קוצ'ה - ליבוביץ נחום
שמעון רוקח 30, תל אביב יפו
רוסטיקו מסעדה איטלקיתרוסטיקו מסעדה איטלקית
בזל 42, תל אביב יפו
פיקן סין - מסעדה סיניתפיקן סין - מסעדה סינית
דרך מנחם בגין 132, תל אביב יפו
גומבה פסטה בע"מגומבה פסטה בע"מ
יגאל אלון 94, תל אביב יפו
גוסטו פיצריה ומסעדה איטלקיתגוסטו פיצריה ומסעדה איטלקית
פרישמן 90, תל אביב יפו
תוצאות נוספות
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בתל אביב יפו? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בתל אביב יפו,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה