חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בקיסריה

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור קיסריה
קפה לנדוור עין שמר
קפה לנדוור עין שמר
טלפון: 076-8119562
עין שמר 1, עין שמר
פתוח עד השעה: 23:00
קפה לנדוור עין שמר - מבטיחים לרגש כל פעם מחדש. Best Quality Since 1919 מתחם אלון עין שמר BIG FASHION פרדס חנה-כרכור .
נותן שירות באזור קיסריה
פיצה פרימה מפגש מורן
פיצה פרימה מפגש מורן
טלפון: 076-8006389
המיסדים 20, בנימינה גבעת עדה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 12:00
״פיצה אנטיפסטי ולחם שום מהטעימים שאכלתי. רמה גבוהה״
נותן שירות באזור קיסריה
לה קוסטה אוכל איטלקי
לה קוסטה אוכל איטלקי
טלפון: 076-8619842
נחל איילון 20, צור יצחק
פתוח עד השעה: 22:00
״שירות מהיר אוכל טעים״

עסקים נוספים נותני שירות באזור קיסריה

נותן שירות באזור קיסריהלה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרהלה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרה
שד ניצה 8, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 12:00מסעדה איטלקית משובחת שנוסדה על טהרת האיכות, כדי להביא לכם אוכל איטלקי אמיתי, במחיר הוגן ובלי להתפשר על הטעם, האיכות, וטריות ה
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בקיסריה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בקיסריה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה