חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בפתח תקווה

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור פתח תקווה
גארלק צילי פסטו
גארלק צילי פסטו
טלפון: 076-8612357
בתאום מראש
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות! מסעדה בכפר קאסם, מטבח איטלקי, תפריט עשיר שכולל פיצות, ג'בטות, פסטו, סלטים חלביים/ בשריים והמבורגרים. יש משלוחים באמצעות אט דליוורי, יש אפשרות לעשות TAKE AWAY. להזמנות חייגו כעת או הגיעו למסעדה שלנו ותקבלו שירות מעולה!
נותן שירות באזור פתח תקווה
מאמא גרג
מאמא גרג
טלפון: 076-8617017
קניון אילון, רמת גן
ייפתח מחר בשעה: 18:30
ברוכים הבאים למאמא גרג, מסעדה איטלקית איכותית המציעה מגוון של מאכלים איטלקיים, פיצות נפוליטניות ומגוון מאפים הישר מהטבון, סלטים, פסטות ומנות שף, ארוחות בוקר ועוד. ניתן לחגוג במסעדה עד 50 מוזמנים. חייגו עכשיו לפרטים. כשר בית יוסף
נותן שירות באזור פתח תקווה
MAMA greg
MAMA greg
טלפון: 08-8661333
ביל"ו 2, רחובות
ייפתח מחר בשעה: 20:00
״היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ואוכל מדהים״
פוקצריה בעמפוקצריה בעמ
דרך זאב ז'בוטינסקי 72, פתח תקווה
מסעדת אלפרדומסעדת אלפרדו
(5 המלצות)
דרך אם המושבות 94, פתח תקווה
מפנקים בקינוחים מסעדה ממש טובה
מסעדת ברולו-פתח תקווהמסעדת ברולו-פתח תקווה
שחם 9, פתח תקווה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00מסעדת "Barolo" בר יין ובר-מסעדה ,מסעדה עכשווית שמציעה בר אלכוהול משובח, מטבח מעודכן עם מנות מדויקות וביצוע מוקפד שכיף לאכול,
אתראתר
סיציליאלנו בע"מסיציליאלנו בע"מ
דרך זאב ז'בוטינסקי 72, פתח תקווה
לה פסטה מיהלה פסטה מיה
העצמאות 65, פתח תקווה
בר פסטה איטלקי עם מגוון פסטות לבחירה עם משלוחים עד הבית, כשר למהדרין, < >יחס אישי ואדיב, רמת שירות גב
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בפתח תקווה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בפתח תקווה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה