מסעדת קוצ'ינה מציגה מתכון אותנטי משובח לסלט קיסר, לאניני הטעם שביניכם.

כדי לשלב ניחוחות אותנטיים מאיטליה במטבח הביתי, בחרו חומרי גלם טריים ואיכותיים ללא פשרות, החל מאיכות הגבינה וכלה בטריות העוף.

מתכון לכמות עבור 4 אנשים -

מצרכים:

  • ראש חסה צעיר. שטוף היטב.
  • חצי בצל סגול.
  • 3 צנוניות.
  • 2 פרוסות לחם (רצוי חלה) עבור הקרוטונים.
  • 10 גרם של גילופי פרמז'ן.
  • חזה עוף 300 גרם חתוך לרצועות.

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את החסה ומייבשים. חתוכים לרצועות של 2.5 ס"מ.
  2. חותכים את חצי הבצל לאורכו כך שמתקבלות פרוסות עגולות.
  3. חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות.
  4. חותכים את הלחם לקוביות של 2 ס"מ, ניתן לטגן במחבת או לתבל בשמן זית ולאפות בתנור ב 180 מעלות למשך 5 דקות או עד שמתקבל גוון מוזהב.
  5. מחממים היטב מחבת "פסים" וצולים את רצועות חזה העוף .

מחפשים מסעדה איטלקית? היכנסו למבחר העצום של b144 - עם המלצות ודירוגים >> 

רוטב:

  • 250 גרם מיונז
  • חרדל דיז'ון גרגירים 60 גרם
  • 50 מ"ל לימון סחוט
  • 25 מ"ל יין לבן יבש

מערבבים יחד עד ליצירת מסה אחידה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.

היכנסו למחירון מסעדות איטלקיות העדכני >>

אופן הכנה:

בקערה גדולה מערבבים את הירקות עם הרוטב ומעליהם מניחים את חזה העוף, הקרוטונים והפרמז'ן.

 

המתכון התקבל באדיבות השף והבעלים גלעד אלוני ממסעדת קוצ'ינה האיטלקית, השוכנת בלב המדרחוב העתיד בזכרון יעקב.

בתיאבון.