חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בלוד

(3 תוצאות)
נותן שירות באזור לוד
פיצה  בר - כשר בד"ץ בית יוסף
פיצה בר - כשר בד"ץ בית יוסף
טלפון: 076-8883399
אלברט איינשטיין 42, לוד
ייפתח מחר בשעה: 00:99
הפיצה הכי טעימה בלוד והסביבה! תפריט עשיר ומגוון שכולל פיצות משפחתיות עם תוספות, סלטים ומאפים מלוחים. הפיצה בכשרות בד"ץ בית יוסף! משלוחים מהירים בכל האזור! להנחה דרך הקופון לחצו וממשו את ההטבה.
נותן שירות באזור לוד
דמו 364 -פוד טראק
דמו 364 -פוד טראק
טלפון: 076-8116478
צלע ההר 47, מודיעין מכבים רעות
ייפתח בשעה: 06:00
ברוכים הבאים לדמו 364 פוד טראק אצלנו ניתן למצוא: סלטים, שיקים, פיצות, אוכל איטלקי , מאפים מיוחדים, שתיה קלה, שתיה חמה ועוד .. חייגו עכשיו לפרטים .
נותן שירות באזור לוד
MAMA greg
MAMA greg
טלפון: 08-8661333
ביל"ו 2, רחובות
ייפתח בשעה: 08:30
״היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ואוכל מדהים״
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בלוד? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בלוד,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה