חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בבני ברק

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור בני ברק
ג'חנון קול
ג'חנון קול
טלפון: 076-8105905
ז'בוטינסקי 20, רמת גן
פתוח עד השעה: 02:00
גחנון קול - זה לא רק גחנון! חלוצת מסעדות הגחנון בישראל עם מטבח תימני אותנטי מציעה תפריט עשיר ורחב. מנת הדגל היא כמובן הגחנון אך לא רק. עוד בתפריט מגוון סוגי מלוואח, זיוות, פתות, סלטים, פיצה, מנות חומוס עם מגוון תוספות ועוד. את כל המנות בינהן גחנון משלוחים ניתן להזמין בטלפון / ישירות דרך האתר. משלוחים בכל האיזור- תל אביב, רמת גן, גבעתיים.
נותן שירות באזור בני ברק
מאמא גרג
מאמא גרג
טלפון: 076-8617017
קניון אילון, רמת גן
פתוח עד השעה: 22:00
ברוכים הבאים למאמא גרג, מסעדה איטלקית איכותית המציעה מגוון של מאכלים איטלקיים, פיצות נפוליטניות ומגוון מאפים הישר מהטבון, סלטים, פסטות ומנות שף, ארוחות בוקר ועוד. ניתן לחגוג במסעדה עד 50 מוזמנים. חייגו עכשיו לפרטים. כשר בית יוסף
נותן שירות באזור בני ברק
MAMA greg
MAMA greg
טלפון: 08-8661333
ביל"ו 2, רחובות
פתוח עד השעה: 22:00
״היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ואוכל מדהים״
מילוס מסדעה איטלקיתמילוס מסדעה איטלקית
דרך זאב זבוטינסקי 134, בני ברק
ייפתח בשעה: 11:00פיצה משפחתית 20 שקלים, פסטות פנה פטוצ'יני, רביולי בטטה גבינה, סלטים בהרכבה אישית, טוסטים, זיוות מלוואחים ועוד
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בבני ברק? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בבני ברק,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה