חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות באזור אילת והערבה

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור אילת והערבה
איטלקיה פסטה בר
איטלקיה פסטה בר
טלפון: 053-3337536
קאמפן 8, אילת
פתוח עד השעה: 23:00
״הפיצה והפסטות שם מאוד טעימות אני וכל חברותיי מכל ההחלקה על הקרח אחרי כל אימון הולכות לאכול שם מאוד מומלץ״
נותן שירות באזור אילת והערבה
מסעדת המפרץ בע"מ
מסעדת המפרץ בע"מ
טלפון: 076-8019729
מרינה חוף צפוני 1, אילת
פתוח עד השעה: 00:00
מסעדת המפרץ בע"מ - מציעה מגוון רחב של בשרים. כ-25 סוגי בשרים. מאכלי ים, דגים טריים, פסטות, לזניות ועוד. בעלי ותק ומוניטין רב בתחום. מבצעים משלוחים בכל אילת. מחירים נוחים לכל כיס.
נותן שירות באזור אילת והערבה
המחבוא של אדי - מסעדה
המחבוא של אדי - מסעדה
טלפון: 08-6371137
האלמוגים 68, אילת
״מסעדה מעולה וצוות אדיב.״
לה פיאצה נאפולילה פיאצה נאפולי
(1 המלצות)
האגס 24, אילת
אוכל מדהים
אתראתר
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית באזור אילת והערבה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית באזור אילת והערבה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה